22

Ще бъда

преди 3 години

много разгневен, ако Трумпета загуби дебатите с Баданарката.

21

Анонимен

преди 3 години

САЩ изучиха ли внимателна непредполагаемото изгаряне на живи хора в Одеса? Не съм чул нищо за това.

20

Малко факти

преди 3 години

1 Бойно отровно вещество за масово поразяване е поразило САМО Навални и е пропуснало близките контактуващи с него, както и целия самолет...2 Отровата за половин час убива. Прин Навални времето е много повече.3 Няма цирк със костюми за химическа защита стил английски хорър4 Няма нито един изгорен домашен любимец като при Скрипалите:):)

19

наблюдаващ

преди 3 години

Хаджи Дончо имаше особено мнение за срутването на кулите близнаци(Световният Търговски Център в Ню Йорк).Изясняването на тази мистерия той обяви във предизборната си кампания и това също привлече огромна маса гласоподаватели.В този ден загинаха 3000(три хиляди) души,много се разболяха във последствие и също починаха.Пожарникари се лекуваха в Куба...Е,какво се "изясни"?Кой уби тези американски граждани заради мерзските си интереси?А,сега сагата Навални -руски граждажданин !?...

18

Аз

преди 3 години

Какво си пъхат гагата американците в Европа?! Тяхната държава е на друг континент и нямат работа тук.

17

Анонимен

преди 3 години

Цирка с Невални е наказани за проваления пуч в Беларус и основсние за спиране на Северен поток и южен поток!

16

11

преди 3 години

Вече е ясно кой натрови онзи тъпан.

15

Тони Блеар

преди 3 години

И аз така обвиниха Садам в притежание и използване на БОВ и заедно с приятелчетата от САЩ го бомбандирахме а него го екзекутирахме .Не намерихме БОВ .. ама ко от туй. Извиних са, и готово . На разрушената от нас държава после възникна Ислямска държава и попиля всичко в региона и днес основно от Европа се пълни с чaлми .. ама ко пък толкоз. Па ша са извиня ако трябва. А пък дето обявихме Кадафи за диктатор от там пък тръгна втория поток "инжинери" да наводняват Европа.Сега Путин е на ред.

14

Not so highly likely

преди 3 години

"Новичок" перфектно подбрана хайли лайкли причина за отравянето.... Щото всички други БОВ са с немски или английски имена . Как Путин не се е сетил да отрови Навални с отровното вещвство "Вашингтон" , например или с "Франкфурт" , тогава никой ама никой нямаше да пита за него ами щяха да започнат разследвания срещу САЩ и Германия.Нали това е същноста на престъпния акт-отравяне. Да помислят всички че някой друг го е направил .Да се насочат подозренията в грешна посока .Към някой друг.. Към ВРАГА.

13

Идеалист

преди 3 години

Управляващите в Русия, нямат никаква необходимост от отровенето на Навални. Ако искаха да го премахнат, в сегашната обстановка е твърде безопасно да го бяха заразили с вирулентен щам на Ковид 19. Ако се приеме, че е използван някакъв вид блокатор на холинестеразата, то това е добре запланувана акция на западните тайни служби. Въпросът е как руските служби са допуснали това?

12

До 11

преди 3 години

Само Тръмп вярва на Путин... Убеден съм,че Тръмп е зависим от Путин...явно като е бил в Москва,преди много години са го снимали в любопитно обстановка и сега е послушен.

11

не вярват

преди 3 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

10

да,да, ама не

преди 3 години

Икономическото обвързване на база енергоносители между Русия и Германия е трън в *** за някои?! В крайна сметка интереса клати феса! Защо германеца да гори скъп и рисков за гърмящи инциденти (като пристанищна инфраструктура) втечнен газ, като има руски не толкова рисков газ и по-евтин!?

9

АнонимеН

преди 3 години

ТРЪМП КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ НА ФАЛШИВИЯ *** , ЧЕ АКО НЕ МУ ПОМОГНЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА НОВИ САНКЦИИ!

8

да,да, ама не

преди 3 години

Доколко тези заигравки с "новичок",(които са вкисната претоплена стара манджа) са свързани с транзита на газ от Русия през Украйна към Европа! Заигравките в Беларус вероятно също!? Тръбите в Украйна са собственост на компании зад които е Джо Байдън! Северен поток-2 заобикаля Украйна! Сигурно и търговията с щатски втечнен газ през Полша и Гърция се влияе!?Комбинацията от интереси е пълна с неизвестни фактори!

7

Христо Христов

преди 3 години

Разумна позиция за разлища от папагарите във външно.

6

Шефът на света

преди 3 години

Шефът на света, Доналд Тръмп, заяви, че няма доказателства за отравянето на Навални! На кото да вярвам, на баба Ангела, или на шефа на света?

5

Хан Тервел

преди 3 години

С други думи внимавайте с измислиците да не се окаже че вие сте го отровили?!Че тогава....

4

Анонимен

преди 3 години

Русия трябва много внимателно да проучи какво се случва със членове на движението БЛМ, Антифа и подобни. Ако се окаже, че демокрацията в САЩ е нарушена да искат ООН да наложи санкции на САЩ.

3

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с тоя цирк не се съмнявали в нещо си та то и на кьоравите им е ясно за какво иде реч.