72

Другият Тити

преди 3 години

Не е верно - не БЕХ и аз.Но ако ногу държите- моа да се разрева

71

ЦСКАр

преди 3 години

е затова не ги харесвам Левскарите

70

А бе до кога все тоя

преди 3 години

Тоя сигурно пак е ревнал и хоп работата се е оправила и някой друг е карал. При следващото преминаване на автомобила му на червено сигурно баба му ще да е карала. Кога най после ще го изтърсят КАТ, че да спре да прави безобразия? Когато удари и убие някой невинен ли? И, тогава какво ще има ред сълзи и ред сополи, ама то няма да върне загиналия. Какво е значението кой е този Тити мити все тая нали уж всички сме равни през закона. Аман от звИзди в кауша и толкова.

69

Ангел

преди 3 години

Добре че има верни приятели .Иначе тоя път щеше да остане без книжка !

68

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

"автомобилът е заснет отзад" - по светофарите в София е пълно с камери. Да проверят записите в този час на тази дата и със сигурност ще се окаже, че колата се снимата и отпред и се вижда, кой кара...

67

Анонимен

преди 3 години

Баба му е карала, не сложила очилата да види знака. Имала перде на очите.

66

Някой

преди 3 години

хора се самозабравят и "славата" им на "звезди" по-скоро започва да им пречи,отколкото да им помага?!?

65

Логиката е

преди 3 години

По тая логика, щя изкара,че колата му е била открадната. Как не се изкара и жертва на отвличане? Кой ще поеме вината?

64

Анонимен

преди 3 години

Всичко това той го прави в името на ЛеФски. Той неможе да мисли за дребилии като закони , когато той мисли за бъдещето на ЛеФски. Той просто много бърза за да работи за ЛеФски. Немога да разбера, как не разбирате това. В края на краищата ще отиде в КАТ, ще се разреве и те хората ще му опростят всички масрафи. Всичко е ЛеФски и сълзи.

63

Анонимен

преди 3 години

Много долен, поне да си беше поел вината като мъж

62

Някой си

преди 3 години

Пълен ***

61

Анонимен

преди 3 години

Пореден пример, как когато имащ пари и популярност всичко ти се разминава. А и е толкова нагъл.13 глоби за 3 години, а колко ли пъти е нарушавал без глоби, десетки със сигурност. Този Тити се оказа голям ***.

60

Анонимен

преди 3 години

Имам едно питане, ако не беше карал Тити, а бяха снимали Пешо от Люлин, дали щяхте да пишете за това?

59

Анонимен

преди 3 години

Какво се палите толкова след като се е установило, че не Тити е шофирал? Освен това, хайде да сме честни, кой активен шофьор никога не е нарушавал правилата за движение? Няма такъв. Така, че хайде да не се правим на по-големи католици от папата, а. Когато Тити или някой друг е виновен то той следва да си понесе санкциите, да си плати глобата и няма нужда да правим сензация от това.

58

пасарела

преди 3 години

Абе Тити ли си ,Мити ли си ,не мие през оная работа ,но си длъжен като гражданин да спазваш правилата ,ако мен ме хванат за това нарушение ще ме спукат от глоби и наказания .А оня от УЛ. Ангел Кънчев все метър минава ,и той е тръгнал отбор като Левски да спасява ! Срам ме от такива !!

57

Анонимен

преди 3 години

На Григор Димитров му взеха книжката за 6 м в Монко,защото е превишил скоростта с 60 км., а в България в най-лошия случай ще ти лепнат парична глоба. Законите целят само събиране на пари от глоби без отнемане на книжката. Взимат се някакви точки които са смешна работа.

56

Полицай

преди 3 години

При толкова много камери из целия град, не е трудно да се разбере кой е шофирал. Защо ли не вярвам на декларацията на Тити ?

55

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ТРЯБВА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА!

54

Анонимен

преди 3 години

Джигити Тъпазов трябва да му се отнеме час по-скоро книжката преди да е затрил някого при преминаванията си на червено. Този индивид не трябва да управлява моторно превозно средство НИКОГА ПОВЕЧЕ! Но разбира се в територията на Лойко всичко е позволено, стига да си плащаш като поп... Да ни е чесТИТИ

53

Анонимен

преди 3 години

болен човек! да го лекуват или вържат! незнам, някой не си умират вкъщи! живи и здрави!