13

Анонимен

преди 3 години

Тия бля*ки ще ме съсипят от смях.Първо го лекуваха "на най-високо равнище" явно без да знаят от какво.След това не даваха да го транспортират, явно пак неясно заради какво.После не бяха намирали отрова в изследванията му.После щяха да правят разследване.После нямаха данни за разследване.После излезе "изобретателя" на Новичок да обяснява, че няма как с това да са го отровили (германците казаха, че е от същата група, но карай).После пак щяха незабавно да правят разследване.

12

Toto

преди 3 години

Русия сама ще се разследва?? Интересно.

11

Анонимен

преди 3 години

КГБ'то явно няма по-добро средство за сплашване от този разреден "Новичок" !Изглежда че създателите му са го конципирали така, че до 48 часа къпане, промиване и дезинфекциране - колкото трая задържането на Навални в руския лазарет - да не може да се открият "новичокови" нано частици или други производни !Да, ама Не !

10

usa

преди 3 години

с.м.е.шници, щяли да разследват...

9

Анонимен

преди 3 години

ПЕСков да не би да иска Меркел да черпи Путин с чая на Навални !?

8

Еврейски новинар

преди 3 години

Доктор Сорош към Навалния , имитиращ лисичи припадъци в Берлинската болница . - Сори, мой човек. Що долари ти насипах в банковата сметка за да сваляш Путин и олигарсите а не да живееш по техните стандарти . За един пробит цент работа не си свършил миналата година. Сега тука ти организираме едно "отравяне" , поне някаква полза да има от тебе. Ще трябва да глътнеш това прахче и да пиеш от това специално чайче . Останалото остави на нас. Дори и нещо лошо да ти се случи да знаеш - Путин е виновен.

7

Бръдня в лятна нощ

преди 3 години

Навалната 9-та дупка под розовите фенери на Розенщрасе.Къде са демонстрациите в Русия с:портретите на Навални с викове и плакати, "Отрова непройдьот!", "Молоко для всиех" и"Тоже мъй Отровльонъки"А там в дальокем краю един Дневален не спится, по рядка голяманужда но на често, сехрьотся и сехрьотся и се чува на немаси Херр Тагницхшлафен хатес дияройной гроссе браухе унд дие отрова незадержится, майна извините товариш Наташка и Фрау Рихтер их хатте дойч и руски забългессен

6

постановка

преди 3 години

Всичко е пунта-мара.Замислено от ЦРУ и изпълнено от МИ-тата.Навални вече им трябва като жертва, че като опозиция беше стигнал дъното-кръгла нула. Сега "отровен" ще си изпълни ролята в постановката.Следват санкции насочени към газовите връзки Русия-ЕС, СП2 и турски поток.Изненадани-няма!Може би само леко разочаровани от слабата постановка и изтърканият сценарии.Опростя народа!Интелигентността е константа и разпределението и към повечето хора на Земята намалява за единица.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4по смешна от твоята к о ч . . . където те управлява Винету няма.

4

Анонимен

преди 3 години

Колко мили и невинни очи има този ж*д.

3

Анонимен

преди 3 години

Русия е една смешна и жалка до безобразие страна.Същност е подобие на страна.

2

Ташунко

преди 3 години

Била вътрешна работа да се разследва в Белорусия изказване на Лукашенко.Сякаш Навални е от Белорусия. Аман от смешни руски оправдания. Нека Германия извика и др. лекари от останилите държави, та да докажат за отровата.

1

Анонимен

преди 3 години

Путин е чист.....чекист!