102

Анонимен

преди 3 години

Защо не са глобени родителите му, че непълнолетен е бил там?

101

Анонимен

преди 3 години

Отишъл за малко и попаднал в епицентъра. Невинна душица а лошите полицаи го напръскали. Да не си помислите, че е хвърлял бомбички и камъни по тях. Няма такова нещо.

100

До 95

преди 3 години

Не, не е така по цял свят. Ти си този който е далеч от живота и явно не си излизал от хрaлупата си. На запад ако хванат на клипче някой политик с чекмедже пълно с кюлчета злато, пачки евро и пистолет ще си подаде оставката на мига. ####Аланкоолу.Сега има такава техника ,че могат да спретнат на папата компромат ,че е участвал в порно филм.Ти лично видя ли пачките в чекмеджето!?

99

Аз

преди 3 години

Метежниците на дубайския айдук!

98

Ужас

преди 3 години

Гледах един клип в тубата как полицаи ритат момиче на замятаТова и в беларус го няма

97

Американеца

преди 3 години

До Анонимен ГЕРБ - ЧЕВЕНИ МУТРИ И ДС НАПРАВЕТЕ СПРАВКА

96

Анонимен

преди 3 години

*** тата аматьори, още ли сипят пропаганда :))) Големи ценители са на демократичните ценности, особено едното *** че :)) Били антикомунисти, обаче за Лукашенко - давай Саша....хахахаха

95

Анонимен

преди 3 години

За тези келемета които са тръгнали срещу държава и Конституция,трабва да се прилага само едно средство,и това е Бой до насиране и нищо друго.Те изобщо знаят ли как се сменя една власт в една държава,с друга власт?Те ако знаят как се сменя власт в държава,и после какво следва,няма да излизат от къщите си поне половин година,и после ще ходят поне още толкова с памперси.Те какво си мислят? Че Съветските Войски са на Дунав ли? Аз на тези им викам ,,пираткаджии'' за да не звучи като ч***каджии.

94

Какво е,

преди 3 години

напръскай се с люта чушка и ще разбереш. По лошото тепърва идва, щом и Славуца се вживява за политик. Снощи гледах как проф. Христов го направи на ***. Когато го попита, той кого ще преставлява ако влезе в парламента, дългуча отговори ядосаните и недоволните!? Пита го за идеи, за цели, селянина му отговори, ще видим, времето ще покаже, то и Боко така я караше, което бебе заплаче, прас една пачка и то млъква, явно и Славуца така мисли!

93

Анонимен

преди 3 години

До LosHoИма и лум-пени, които го правят и безплатно!

92

Пешо

преди 3 години

Мина и поредният метеж под знамето на Черепа. Каквоти и лъжи да говорят от отровното трио, хората видяха, че агресията бе повсеместна, а не само от група "провокатори"! Имаше групи млади хора от "Възраждане" на Копейкин, които изразиха агресията си към полицията. И няма как да е иначе, след като непрестанно се призовава към насилие. И да се прехвърля вината на управляващите и да се иска полицията да охранява протеста, а протеста да прикрива платените ултраси и безумие.

91

Безобразие

преди 3 години

Хората, за които Конституцията очевидно е тоалетна хартия, трябва да са по затворите.

90

LosHo

преди 3 години

По 30 евро им давал Божков- черепа , за да участват в протестите. За безредици сигурно двойно или тройно! Гамените за такива пари продават родината си ! Очаквам Жандармерия най-посше да вкара нещата в ред и всички гамени зад решетките!

89

Анонимен

преди 3 години

Какво е да си в епицентъра на протеста?---------------Простотия!!!!!!

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДиктаторът Бойкошенко ще остане в историята като най-инатливив и некадърен премиер!------Доган отдавна,още през 2009г. е предупредил,че Бойко не става за управленец и държавник,защо сега го виждате? Няма никава разлика,защото същите,които управляваха с Бойко и чрез него,сега свалят Бойко,защото искат да са на софрата,а други искат да се отърват от правосъдие и не бъдат осъдени за престъпленията си.Най-добре,да се махнат дразнителите Радев и Бойко и да се състави експертен кабинет

87

Анонимен

преди 3 години

Диктаторът Бойкошенко ще остане в историята като най-инатливив и некадърен премиер!

86

Анонимен

преди 3 години

Баба ми казваше една българска поговорка за такива случаи - "Да би мирно сидяло,не би чудо видяло!"

85

до 102

преди 3 години

Кви кпипчета, кви 5 лв.Със съвременните технологии може да се стъкми клипче, показващо че си убил президента на Марс.

84

Анонимен

преди 3 години

89 Децата да си седят вкащи и да не вилнеят по площадите, да не се продават на престъпни, червени мутри.

83

Анонимен

преди 3 години

102 Само, ако се докаже достоверността на снимковия и видеоматериал, които не се признава в никой съд, ако са незаконно направени,мездувпрочем.Казвам ти го от запада.