302

БГ Съдия

преди 3 години

Нали знаете закона - срещу агресия се бори с право, а не с бой! Нали така учите народа - като ви удари някой - обадете се в полицията и после търсете правата си в съда!! Е те така и сега - като ви замери някой не го бийте с метален бокс и шутове , а просто го арестувайте и го съдете , но не , вие сте там, за да биете народа !

301

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ще продължи да участва,партията му ще влезе в парламента,без значение дали е първа или евентуално втора политическа сила.

300

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕНИма избори,нека на изборите се види кой колко гласове ще има,не е необходимо да се пролива кръв и да се насъскват българи срещу българи,само защото някой олигарх така е поръчал и бърза да свали Бойко,нека по мирен път се избере партия на редовните избори,какво ви пречи да изчакте няколко месеца,хем ще се спестят милиони левове,хем няма да страдат хора!

299

АНОНИМЕН

преди 3 години

Който си мисли че вече ще има мирни протести в страната много се лъже. Примелите от другите страни са десетки . Щом мутрата не разбра 2 месеца че народът не го иска вече ще летят камъни и дърве. Без кръв няма да минава вече. Мястото на България не е в този гейски ЕС където тамошните лидери толелират нашата мутра и го пазят защото им е удобен и е продал страната си на запада. И излиза Радев като защитник на народа и става лошият защото не е с мафията от ГЕРБ комбина.Наръдът и Радев ще се справят

298

Анонимен

преди 3 години

Заради повечето ехидни коментари отдолуси заслужаваме положението в което се намираме ...Жалка работа сме мноого ...

297

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ и Борисов вече са пуснати в канализацията за отпадни води...ще измине известно време докато се утаят...ТЕ вече са минало...въпрос на не много време е да се отекат тези мръсни води...

296

пфф

преди 3 години

тези провокатори са пратени от ББ и управляващите.

295

Анонимен

преди 3 години

Те нещата рано или късно ще се обърнат...тогава ще ги видим герберастите къде ще се крият от възмездието ,което ги чака...

294

1

преди 3 години

изправиха престъпници срещу престъпници снощи

293

Мъдрец

преди 3 години

Напрежението ескалира , защото някои имат сметка то да ескалира и така са си го планирали.И със сигурност , това не са били полицаите.

292

Анонимен

преди 3 години

Това е, което искаше президента. Радвате ли се сега, че го постигнахте? Народа това ли иска да гледа? Ако е така....жалко.....

291

Анонимен

преди 3 години

Нормално е напреженията да ескалират все повече. Когато един охранител на диктатор като Живков сега е диктатор. Между другото, оборудванията на полицията и жансармерията е купено с пари на протестиращите. Както и заплатите на работещите в тези институции са от данъците на хората и фирмите.

290

Анонимен

преди 3 години

Новата конституция ще бъде написана от експерти след обществено обсъждане.

289

Анонимен

преди 3 години

Това ОЧЕВИДНО не е всенароден протест, а бунт на шепа ***.Нямаше да се стигне дотук, ако Фигуранта не ги насъскваше.След като му изтече мандата Фигуранта трябва да бъде съден !

288

до 364

преди 3 години

Няма и диктатура, незаменена от друга такава.Няма вакуум тук.

287

Анонимен

преди 3 години

Гроб, със своята наглост, просто си постилат за тежки ефективни присъди след падането на режима им!А той все някога ще падне.Няма диктатура в историята, която да е просъществувала вечно!Колкото по-късно, толкова по-жестоко ще бъде отмъщението на поробените!

286

Анонимен

преди 3 години

Хм , това ескалация ли беше , по-скоро детска игра. Ако го бяха направили като хората , още на обяд да бяха прегазили кордона и да потрошат тиквите на гербавите . Тая власт няма да си отиде по мирен път.

285

Хмм

преди 3 години

Много се смях днеска докато гледах как "невинните" протестиращи мятаха пиратки, камъни, голове и кво ли не и после изведнъж... ама те ме биха. Е да те галят ли искаш? Като те е страх от мечки не ходи в гората. Значи едните могат да хвърлят, а другите само да гледат а? Ае стегнете се малко. Даже този път доста професионално го направиха полицаите. Чакаха, чакаха и хоп на 2-3 пъти и приключи протеста. А си мислехте, че полицаите са безсилни. Е да ама не.

284

Анонимен

преди 3 години

До Френска Революция 343Аха, знаеш ли каква промяна в манталитета на народа, който от рождение е свикнал да се урежда чрез "мой човек" трябва да се случи? Тоя манталитет е още от комунизЪма, та до наши дни. Не Швейцария, Франция да станем се изисква голяма промяна на народа, от който произлизат и управляващите го.

283

Кера

преди 3 години

До Анонимен: Въпрос на финанси е тоя метеж.А изборите са идната година.