369

Анонимен

преди 3 години

полицаите имат заповед да не бият, иначе ще протеста ще се засили и Борисов наистина може да падне, не че са много хуманни, така им е наредено отгоре. а Борисов не решава сам какво да прави, и на него му казват отгоре. а тия милиони милостиня от Европа са много подозрителни.

368

Анонимен

преди 3 години

спите ли тролчета протестирщи

367

Анонимен

преди 3 години

Гроб, със своята наглост, просто си постилат за тежки ефективни присъди след падането на режима им!А той все някога ще падне.Няма диктатура в историята, която да е просъществувала вечно!Колкото по-късно, толкова по-жестоко ще бъде отмъщението на поробените!

366

До 196

преди 3 години

Грешиш след пожарникаря ще дойде един млад безпартиен човек който ще направи партия на безпартийните и ще промени държавата

365

Анонимен

преди 3 години

не можаха да съберат и 20000 бройлера.жалка работа, черепа да си къта парите в Дубай и да не се връща.

364

Милко

преди 3 години

Днес видях едно маниполирано и алчно сборище.

363

До 144

преди 3 години

Алтернативата е младия ни лидер безпратиен който скоро ще нарави партия на безпартийните младия премиер с харема

362

Клоунски Свят

преди 3 години

До Мноо ясно - Тапетник - от блокадите насам Боката води протеста срещу себе си.Къде е полицията при месец катун (НЕЗАКОНЕН) на Орлов Мост ? Не виждаш ли че всичко е постановка? Това е генерална репетиция за около 15-ти Септември когато ще се завърнат хората и ще стане мелето заради блокадите, и после *** ще каже - аз се махам. А ДуПиСе как мислят без президент експертно правителство - нали президента го назначава ?

361

Щерю

преди 3 години

- На 9-ти септември червените трябва пак да се опитат..

360

Мноо ясно

преди 3 години

То се знаеше че тия посерковциНищо няма да направят. Беше блъф от самото начало. За толкова стигат парите на комунистическата партия и олигарси те

359

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Слабичко господа другари, Полицията са по-вече от протестиращите. Време е да се сложи край на този фарс и метежниците един-по-един да бъдат изведени от президенството оковани във вериги.

358

АК-47

преди 3 години

Онзи със сламата, дето я хвърляше по полицайте, и после искаха да я запалят, от коя психиатрия го изпуснаха... Ако от такива лаййна зависи бъдещето на Родината, айде благодаря.

357

Анонимен

преди 3 години

Един го влачат по паветата жълтиДруг му къртят жълтите зъбиПръска със спрей демократ-корифей Слама хвърлят, яйца и гъбиПръдловците вече беззъби!

356

АТАКИСТ

преди 3 години

Гербарасти *** смешни плъхчета, и 200 коментара да напишете пак сте плъхове

355

Анонимен

преди 3 години

бате Бойко е железен. Комунистчета и русофилчета не вървете срещу България тя е нашата родина а не Русия.

354

Ванка с танка

преди 3 години

Герберските платени тролчета са умни и грамотни точно колкото и този, който им плаща. Такъв им е " мат' риала" на управляващите, явно.

353

умрук

преди 3 години

умрука е шеф на целия крими контингент. когато и даде оставка ще е късно. крайно време е да е в панделата с обкръжението си.

352

Анонимен

преди 3 години

Тези платени протестиращи дали са отгледали един домат или една кокошка, че изхвърлиха тонове домати и хиляди яйца! Дали са построили един кокошарник, а така рушат паветата в центъра! Трябва да им бъде ЗАБРАНЕНО да ползват услугите на полицията!!!

351

Пишман

преди 3 години

скулптор МинeTковДовечера всички протестиращи пред триъгълника на властта,да си опасат сламата от балите!

350

До 398

преди 3 години

Що за мисли ти се въртят в глупавата главица? Нали миналите избори бяха проведени от служебно правителство, което Радев назначи! Дай инфо в коя държава не се краде...