21

Анонимен

преди 3 години

Пуснете от евтиния американски газ.Кой не пуска евтиния американски газ?Кой е този предател и експлоататор?Уволнение и съд за този предател.

20

Мехуро

преди 3 години

Много просто - некадърниците от ОПГ ГРОБ се мъчат да прехвърлят загубите от очертаващият се провал на Турски поток (че там ще има един милиард поне вътренка). И познай кой ще плати това.Иначе тука братушките от долу много коментират за втечнен газ. Такъв най-рано след година или две може да дойде. И не е задължитлно да е американски. Катарците имат и са близо, скоро Израелци, Египтяни алжирци ще могат да карат и те.

19

Анонимен

преди 3 години

Борисов сваля с 40 процента, Булгаргаз вдига с 20 процента.Ние ги сваляме, те ги вдигат.

18

анонимен

преди 3 години

Нали идва еФтиния хамерикански газ? Как така поскъпване?

17

мнение

преди 3 години

До сега ревахме, че Газпром ни давал скъпа газ. Направиха 40% отстъпка със задна дата и потребителите получиха 11% намаление от тези 40%. Сега искат 20% увеличение, а познайте с колко ще се дигне цената за потребителите? До сега Русия беше виновна, а сега кой?

16

Анонимен

преди 3 години

Газпром ни свали цената с 40%.Мисля че и за други няколко страни също.Обаче Баце е поел ангажимент да купува част от необходимия за страната ни газ от американците.Той е втечнен,шистов газ и е доста по-скъп от руския.Затова толкова се бързаше за газовата връзка с Гърция,оттам ще го внасяме.Предполагам че това вдигане на цени ще покрива по-големия разход за американския газ.Или пък просто си е рутинното ежегодно щавене на стадото потребители от страна на държавата

15

Българина

преди 3 години

Предлагам за да е най демократично и по евроатлантически всеки да има право да избра какво да ползва, руска или американска демократична газ. Сигурен съм че кьорав русофоб няма да остане по естествен път. Дръг е въпроса че при БМБ и герб совите никога не са това което са и матриала никога не е разбрал правилно какво е казал кеве, мвр или друго многобуквие. Просто герб си търсят бесилото, това е

14

всички

преди 3 години

Докато скачате срещу Борисов олигарси милиардери си тъпчат гушите /същите като Божков създадени преди 1989г./.

13

Анонимен

преди 3 години

Отгледахте ли новото руно аборигени, че требе пак да ви стрижем.Хайде сега кротко, без блъскане в колонка по един да ви фризираме отново.Но има и алтернатива, а тя е да се изрине тази впила се в България напаст!Иде видов ден и Коледа за всяко прасе!

12

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ ДОГОВОРА Е С ТВЪРДА ЦЕНА!!!И ДАЖЕ ТРЯБВАШЕ ДА Я НАМАЛЯТ НО ТАКА И БОРИСОВ НЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА!

11

Анонимен

преди 3 години

Ей така се пълнят чекмеджета и офшорки.... А народът загива с всеки изминал ден.

10

Анонимен

преди 3 години

Нещо не се разбира. От една страна "Газпром" намали ли цената с 40%? От друга страна ни уверяват в значителното повишение на цените на европейските газови пазари с над 51 процента. Защо да не се разбира? Плащаме авансово разликата между изгонения евтин руски газ и навлизащия СПГ-шистов. Честита ви диверсификация по мутренски! Честит ви конектор и газов хъб!

9

Анонимен

преди 3 години

Кагато потече евтин втечненен газ ще искат още увеличение.

8

Анонимен

преди 3 години

В тия Булгаргаз има ли нещо българско освен имато им?

7

Анонимен

преди 3 години

Чякйате бе нали Русия намали газа с 50%? Вие намалихте с 20%? И сега мина малко време и искате вдигане с 20%? Значи реално при вас идеа с 50%, а при нас с 0% :)Аман от схемаджии. Аз за това газ не ползвам. Няма да им подкрепям схемата.

6

Анонимен

преди 3 години

"Булгаргаз" иска с 20% по-скъп газ заради скок на цените в България.На кого да благодарим за което? На политиката на рекет и хвалби ли?

5

Анонимен

преди 3 години

Процедурата е смяна на жилижето.

4

Анонимен

преди 3 години

Скок на цените на ресторантьорите ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Истината леко-леко излиза наяве."Газпром" намали цената с 40% ли беше?"Булгаргаз" иска с 20% по-скъп газ заради скок на цените в България.

2

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли каква е процедурата за отказ от парно и подгряване на вода в София? Благодаря!