18

КосмонаФт

преди 3 години

Браво . брилянтен бизнесмен. Особено когато получаваш такива щедри финансирания от Чичко Сам за да сринеш вече умиращата руска космическа програма ... щото в близко бъдеще космоса ще е огромен извор на богатство... Скоро Мъск ще задмине и Безос . Съвсем скоро .

17

Анонимен

преди 3 години

Надута гайда, но и на него ще му дойде скоро времето.Ще му остане само ручилото.

16

Анонимен

преди 3 години

И ние си имаме милиардери, но нито един от тях нямат качествата и умът на милиардерите в белия свят. Познайте защо е така?

15

Анонимен

преди 3 години

Безос продаде акций, Мъск продаде акции, Бъфет продаде акции, купи японски и акций на най-голямата златодобивна компания. Ха познайте какво следва в най-скоро време, може би след изборите. Местата доста ще се разместат.

14

Ха-ха-ха

преди 3 години

Абе той че стана стана един от най-богатите хора на земята, но удари много тежко по джоба тов. Путин и бащинията му Русия. До 20 години ще изчезнат колите с ДВГ, Роскосмос загуби 60% от клиентелата си, заговори за електрически самолети, до 3 години удря и суверенния интернет на Путин. Товарищи това вече не се търпи. Ако не се вземат мерки срещу Елън Мъск, на мечката и остават живот още 5-6 години.

13

Анонимен

преди 3 години

На база имоти хахахайа по голяма глупост не бях чувал. За фондова борса и акции чувал ли си :)

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Ама то и тези класации са на база имоти и фирми. А на въпроса ти за какво са им парите - всеки си намира оправдание за себе си. Мъск, например, иска да основе своя колония на Марс. Само че и многото пари, които има, няма да му стигнат дори за малко автономно селце. И в най-добрия случай идеите му ще бъдат технически осъществими след 100-200 години най-малко. Други трупат, защото е в човешката природа да искаш повече и повече от всичко.

11

Анонимен

преди 3 години

Това за официални данни, а за богатите банкерски фамилии НИЩО.

10

Анонимен

преди 3 години

Има друг път,нищо няма. Има каквото му дадат господарите му.

9

мяу

преди 3 години

До бучИ твоите да мрънкаш по форумите.

8

буч

преди 3 години

До 11Също като твоите умения да пишеш!

7

11

преди 3 години

Ей тва е да умейш да лъжеш.

6

Вяра

преди 3 години

Гледам, няколко индивида очаквано са нацвъкали класическата селска профанизация "толкоз пари у гроба ли че ги носиш?". Хора, разберете, че светът не се върти само около вас и не всички имат вашия ограничен мироглед.

5

Анонимен

преди 3 години

До G "Има много по богати .."Няма ли да им мухлясат парите на най-богатите и да се обезценят? Нещо ме съмнява, че магат да ги използват тези огромни пари, без да се хване финансовият поток по един или друг начин. А ако не използват богатството си за нищо, все едно са бедни. И най-вече не оказват влияние върху никакви процеси. Затова тези твои хипотетични "най-богати" конспиратори могат спокойно да не се броят. На кой са му претрябвали за нещо?

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3А случайно да си се замислял че богатството се наследява? Децата ще го наследят и ако са умни ще го увеличат.Освен това вие как си представяте богатството? Да не си мислите че трупат пачки с кеш и златни кюлчета? Истинските богати хора почти не държат кеш. Богатството им се съхранява в активи. Това са собственост на бизнеси, имоти, земя и всичко което им носи пасивни доходи.

3

:)

преди 3 години

Притежавам ДЕСЕТКИ левове!

2

G

преди 3 години

Има много по богати от "най богатите" но тяхното богатство не е публично достояние а се пази в тайна.

1

Анонимен

преди 3 години

До космоса стигна, сега да измисли как да ги вземат тези милиарди на ония свят