85

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст е 69,56г. Всички с разни други болести.Само за справка на хипохондерите.

84

Феминистът

преди 3 години

До Златина 80Някаква роля ли играете? Дори и възрастни хора с ортодоксално мислене не могат да се мерят с Вас, по омразата, към всички нас, която лъха от изказванията Ви. Вече започвам да се питам дали не ни предизвиквате нарочно - например да проучите до каква степен сме готови психологически за натрапване на евентуална бъдеща карантинна тирания.

83

До До Факт

преди 3 години

Защо не сте харесали коментара? Влезте в сайта на НСИ и вижте, че през януари 2019 умират много повече хора отколкото през януари 2020. Нямало е ковид19, но въпреки това смъртността е била много по-висока. Защо имате двойни стандарти? Това, че в произволни две седмици или месец смъртността е незначително или дори значително по-висока не означава КОВИД19 и не е повод за паника, както го изкарвате, защото това се е случвало исторически многократно и преди да се появи т.нар. смъртоносен вирус.

82

До Факт

преди 3 години

Я недей манипулира, а погледни как в същата статистика на НСИ през 2019 през януари са умирали с по 500 души повече седмично, отколкото през 2020 за същите седмици. Тоест тези колебания не е задължително да се дължат на ковид 19 или твърдиш, че през януари 2019, хората са умирали от ковид?

81

анонимен

преди 3 години

Останахме половината население на земята. В скоро време, ще срещаме човек през 10 години.

80

Реалист

преди 3 години

Ясно е, че този коронавирус е опасен и че тези, които най-много ги е страх от вируса, непрекъснато повтарят, че вирус няма, в отчаян опит да преодолеят страха си. Това разбира се не им се получава и те изливат яда си обиждайки нормалните хора. Реалността е, че трябва всеки да взима най-простите предпазни мерки и ситуацията ще се оправи.

79

хахах

преди 3 години

"Мутафчийски е прав само когато стане от стола." хахахаха БРАВО , перфектния slogan ! :D

78

Анонимен

преди 3 години

На ковидиoтите препоръчвам да не се зомбират, че вирус няма, да прояват поне малко здрав разум и да спрат да разпространяват епидемията.

77

Pen

преди 3 години

За хората силно вярващи във корона "вирус" препоръчвам да ходят винаги с маски и да спазват всякакви мерки наложени от политиците.Покорявайте се винаги.Дори да останете гладни и жадни без работа , важното е да не претоварим "здравната система".Все пак политиците винаги са мислили за обикновените хора и за тяхното здраве.Носете си маските и бъдете подозрителни към всеки човек, заплахата може да е навсякъде! :)))

76

Факт

преди 3 години

Общо починали в България по всякакви причиниПрез последната седмица на юли:2019 - 1821 човека2020 - 2122През първата седмица на август:2019 - 18662020 - 2016Населението на България намаля за тази една година с около 50 хиляди човека и починалите трябва да са по-малко, а не повече.

75

Анонимен

преди 3 години

Защо има вирус? Защото една жена ти каза по телевизията? Критичното мислене и логиката в кофата и си перфектния роб.

74

Анонимен

преди 3 години

Някои са толкова "умни", че ще схванат, че вирус има и е опасен, когато изтича последната секунда в жалкия им живот и ще починат от Ковид-19.

73

Анонимен

преди 3 години

Овчелюдието по цял свят блее за някакъв вирус който не съществува. Вече и манекени не ви снимат по болниците, разбраха колко сте ***.

72

до 78

преди 3 години

"Мутафчийски се оказа прав за разлика от мeнтето Мангъров..."Пхахахахах е тогава къде са улиците осеяни с трупове, къде е якото мрене? Мутафчийски е прав само когато стане от стола.

71

Вики

преди 3 години

Докога у нас ще *** с пъти повече от 10-милионна Гърция, например?!

70

Факт

преди 3 години

От три седмици има относително постоянно ниво на броя на новозаразените - по 120-130 новозаразени средно на ден за седем поредни дни. Накъде ще тръгнем - към увеличение или намаление на броя им, зависи от насБроят на починалите очаквано се увеличава. Знае се, че той следва тенденцията в броя на заразените с известно закъснение. Остава голямото съмнение дали всички починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от вируса.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Ковидиоти викат на тези, които не вярват на вируса, не спазват никакви мерки и са заплаха за всички. Така поне го употребяват в световната преса и социални медии. Ама явно не си осведомен.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Уау, хирурК, викаш! Е, значи няма как да не знае повече отвсички ни.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27И също като ядрените частици, които също никой не е виждал, следователно са една измислица и злодейски заговор с цел манипулиране на честното население. Без сам да може да го определи, наш *** го друса здрав позитивизъм и емпиризъм.

66

Анонимен

преди 3 години

Удължаването на извънредната обстановка НЕ се прави заради ковита, а заради екшъна в съседните нам страни! При обявена извънредна здравословна обстановка всяка държава има правото без да нарушава международните правила да си затвори границите- една или всички, и да направи допълнителни условия за влизане, като например тестове, карантина, проверки. Целта е да сме подготвени ако тръгнат орди с бежанци от долу. Армия и полиция а червени кръстче ще ги спре без джендърите да опяват за правата на,чов