8

До 9

преди 3 години

НЕ. ИЗОБЩО НЕ Е ДОКАЗАНО ВИНОВЕН. ПРОСТО БОЛНИЧНИТЕ СА ИЗДАВАНИ С ФАЛШИФИЦИРАНИ ПОДПИС И ПЕЧАТ. НО ЛЕКАРСКА КОМИСИЯ ОТ ТРИМА ДУШИ ИЗДАВА БОЛНИЧНИ НАД 10 ДНИ.

7

Гамен

преди 3 години

Като гражданин, имам питане.1 - Защо след като е доказано виновен, му се намаля паричната гаранция?2 - Защо останалите в схемата не са обвиняеми?3 - Кой сега ще възстанови въпросните 130 000 лв. взети от държавата с измама?

6

да

преди 3 години

Който знае как функционира ЛКК (и ТЕЛК), му е ясно, че въпросният лекар, който уж участва в комисията, изобщо не знае че нещо е подписвал някога, ползват му името само за да въртят пари.

5

Има нещо мътно

преди 3 години

Да намериш толкова хора на фиктивни договори, да вземат парите по лична сметка и да ги дават на управителя?¿??Освен ако не е семеен клан. Съучастниците в съседни килии. Да си помагат.

4

Анонимен

преди 3 години

До д-р ДрегерТипичен балкански манталитет показваш - черногледство и песимизъм за всичко Много трудно можем да вървим напред като нация с такива хора

3

Анонимен

преди 3 години

Не конкретния лекар е много търсен специалист и е супер съвестен. Рядко свестен бих казала. Пак лов на вещици - нещо е неудобен на властта явно.

2

д-р Дрегер

преди 3 години

Яснооооо значи пак нема доказателства. Нищо чудно и да е виновен, ама НОИ и следствието са оплескали доказателствата и съдията не вярва че могат да се оправят до степен да се постанови присъда.

1

Анонимен

преди 3 години

Източване на касата за 130000лв, схема с друг и ... намалят му гаранцията защо??Искам отговор!!!!!!! Или съдята на бесилката