42

Анонимен

преди 3 години

Къщи!!?? Палатките на протестиращите са безплатни от Божков и Радев. Богата работа сме.

41

Анонимен

преди 3 години

Бря кой дава ипотеки за селски къщи? Моля брокерите да кажат! Аз нещо банка не намирам, а те лъжат собствениците, че ще искарат много пари.

40

Анонимен

преди 3 години

Това е отчаяние. Купуваш ква да е къща, че ако всичко се скапе, да и аш де да живееш, па и на село да е.

39

буци

преди 3 години

За друго не знам,ама за Марикостиново е пълна лъжа. Хубаво село е,близо до Сандански,Петрич и почти на границата. Има и страхотни минерални води,но това засилено търсене го НЯМА.

38

Djon

преди 3 години

Колежката е с носталгия от соца че ще свършат апартаментите при капитализма няма свършване колкото искаш толкова ще ти построят даже и в повече

37

Котка

преди 3 години

Явно има някои, които не вярват, че се теглят ипотечни кредити. Колежката си купи апартамент в голям град миналия месец. И беше голямо бързане да не изтърват имота, защото имаше още кандидати. Всички се бяха втурнали да купуват. Почва да ми заприличва на 2008-2009, когато сума народ се набарбальока с панелки на ипотека.

36

179

преди 3 години

Глупости на търкалета :D

35

Анонимен

преди 3 години

ЕЕЕ време беше за статия с покаченото търсене на имоти :)

34

Пен

преди 3 години

Ей най-сетне! Тъкмо се чудех няма ли пак да изплува статията за имотите.Айде утре за София да публикувате.Искам да прочета как има голям интерес в престижни квартали като "Манастирски ливади", "Кръстова вада" и подобни на тях. :)))

33

Вуте

преди 3 години

Герберастийте гепат яко лесните пари и бързат да кешират понеже не е ясно докога ще има лесни пари.

32

Анонимен

преди 3 години

От статията излиза, че българина е високоплатен оптимист за бъдещето. Малко невероятно ми се струва. Ще поживеем и ще видим. Мойто лично мнение е, че в близките 5 години Съдия изпълнителите, ще имат много работа.

31

Анонимен

преди 3 години

Като скочат лихвите, как ще ги връщат. Последен лов на балъчоци.

30

Анонимен

преди 3 години

Някой гладен брокер има новостройки на село за продан.Явно в Габрово или близо до него.Брокерите и джОрналайзерите - толкова сте т..пи, че чак сте вдлъбнати....

29

О,0

преди 3 години

Специално този имот на снимката, точно за към 500 000 изглежда, ретролукс.

28

11

преди 3 години

Платена публикация.

27

Гамен е прав

преди 3 години

Ипотечен кредит за покупка на къща на село, забравете, освен ако не ипотекирате апартамент в София или шефа на клона или бизнес-центъра не ви е познат.

26

иво папазов

преди 3 години

До Гаменвярно е,мой познат искаше да си купи,не му дадоха кредит

25

Мен

преди 3 години

До АнонименАбсолютно! А тези който са изтеглили кредити тази година напролет с бодра стъпка ще маршируват към офиса на някой ЧСИ.

24

Гамен

преди 3 години

Фалшива новина. Никоя банка не отпуска ипотечен кредит за покупка на къща на село. Ама никоя. Не се финансират подобни сделки, ако имота е на село. Само в градовете. Който не вярва, нека да се убеди сам. Да намери десетина минутки време, да влезне в банка и да иска заем за да си купи къща на село. Веднага ще го отрежат.

23

необяснимо

преди 3 години

Цял ден днес гледах из разни сайтове обяви за парцелчета/къщи около София. Е няма такива цени! Очевидно се купуват въпреки кризата и неизвестността за бъдещето. Направо се чудя кой има пари за къща със септична яма и нацвъкани малки стаички, струваща 200-300К евро?!