9

Кера

преди 3 години

С три думи: убили са ги.

8

Бях там

преди 3 години

В Добрич никой не вярва , че има вирус. Било конспирация.

7

Анонимен

преди 3 години

До 6.....тлтъжното е, че още имо такива като тебе дето вярват на този измислен вирус ;)

6

До 5

преди 3 години

Тъжното е, че има хора, които са толкова ***, че ти харесват коментара... Направо с него можеш да правиш преброяване на овце с IQ под 50

5

хаха

преди 3 години

Фалшива новина. 2 седмици е физически невъзможно да оживееш интубиран. Най-много 5 дни трае интубацията, по простата причина че трябва да се поеме или храна или вода. А ако си интубиран 2 седмици, това също физически е невъзможно. За да поддържат функции на живот, могат да ти влизават много неща през система, обикновено глюкоза.Но след 5-тия ден, стомашните киселини започват да разяждат всичко отвътре, затова е необходимо максимум след 5 дни да се поеме вода най-малкото. 2 седмици без нищо. ха.

4

Анонимен

преди 3 години

Handel,Четеш ли въобще каво е написано? Я прочети първото изречение, повтори, ако мислиш бавно. Кога стана специалист, та коментираш дали е запушена трахеята или не? Пази боже от неграмотници... 1200лв по пътеката не покриват разходите за две седмици вентилация, но ти не искаш да знаеш, нали? Предпочиташ да излееш кофата си с лайняви мисли пред вентилатора...

3

До 2

преди 3 години

Къде точно видя, че има съмнение от какво е била болна? Апаратната вентилация е ПОСЛЕДНОТО, което се прилага, когато нищо друго не работи.Когато не можеш да си поемеш въздух, една кислородна маска не те топли, затова ти слагат тръбата.И после разпространявате лъжи и конспирации.Аз ти давам 1200лв да намериш акъл от някъде!

2

Handel

преди 3 години

Добре де - защо е лекувана от коронавирус след като не се знае въобще болна ли е била? Или както много хора подозират - за да се приберат 1200 лв от клиничната пътека и бонусите за персонала? Освен това интубацията се прави, когато ти е запушена трахеята, а всички лекари обясняват, че при корона вируса проблемът е белите дробове.

1

Мангъров

преди 3 години

това не е вярно