21

lambros

преди 3 години

До 24 ! Приятелю в грешка си ! Член 5 от договора на НАТО гласи че ако държава членка бъде нападната от държава не членка останалите се намесват в полза на членката ! В случая важи друго правило ! Ако държава членка на европейската общност бъде нападната от не членка всички членки задължително са на страната на нападнатата ! Извинете ме за бедния речник но от 1981 живея в Гърция !Загубил съм тренинг ! Въпреки че че в къщи си говорим на Български !

20

наблюдател

преди 3 години

Като дойдат нашите самолети Ф-16 в края на 2023-та година и ние ще можем да се включим в някое учение с Гърция.

19

Марин

преди 3 години

А на снимката е самолет Рафал, който не е на въоръжение в нито една от страните. Имам чувството, че тези от сайта винаги избират нарочно грешната снимка.

18

ПроСоТо

преди 3 години

До Анониментова ,че Гърция е в ЕС,а Турция не,няма никакво значение.Важно е другото:-Че и двете страни са членки на НАТО и според правилника на тая "суперорганизация",ако някоя страна-членка е нападната,това се приема за нападение и над останалите...И така:-Турция напада Гърция и всички останали нападат Турция /според Договора/.Но като нападнат Турция, тя се основава на същия Договор и останалите страни,които са я нападнали,трябва приемат това нападение като върху себе си...Сладури,не

17

Терсенето

преди 3 години

Непримиримите врагове Израел и Иран са смъртни врагове на пуйката. Смятайте за какво става въпрос. Султаня така добре се е обградил със врагове отвсякъде. Включително и със 30 милиона вътрешни.

16

цьц

преди 3 години

До 15Ако евреите са срещу турция - спукана им е работата на османлиите.Най- добре да се изнасят при роднините си гастарбайтери у немско.

15

До цент

преди 3 години

А арабите как обичат турчулята малииии! Само религията им е обща и дотам. Те щото Ирак и Иран не се трепаха. Стане ли дума за интереси няма религия няма ала бала.

14

Лили Иванов

преди 3 години

Континенталния шелф на Крим , стига точно до плажа и оранжерията с краставици на бай Доган.

13

Анонимен

преди 3 години

Ердоган е способен война да започне само и само за да се изкара спасителят и за да отклони вниманието от далаверите

12

Saki

преди 3 години

Територията на Турция е може би най стратегическата в целия свят. Но това я прави постоянна мишена. Тази територия е държана здраво само от империи, Персийската, Македонската, Римската,Византийската и Османската. Демократична страна не може да се справи. Това е проклятието на Византия ,винаги си мишена от всички страни.

11

Az

преди 3 години

Kade otidiha dipomatite da se sedne na razgovori. Ne biva da ima voina,nikoga ne void do nishto hubavo. Stga s taq lakomiq I agresiq!

10

Анонимен

преди 3 години

Турция започва да се държи като селски бабаит. Очаквам скоро време да я фалират за да дойдат на власт нови хора.

9

C 400 в морето?

преди 3 години

До 10C 400 в морето няма! Те на корабите по една ракета им трябва!

8

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли война или няма? Ердоган да не забравя че Гърция е в ЕС!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10С 400 сваля ф-35 само в путиновите анимации.

6

Анонимен

преди 3 години

Догодина гърците започват да получават Ф-35 а турците може да останат без двигатели за Ф-16.

5

Анонимен

преди 3 години

Източно Средиземно море е с твърде обширна акватория. Не е лошо да уточнявате района, началото и края на ученията. Защото в този момент в Източното Средиземноморие са разположени 9 броя бойни единици на ВМФ РФ - 6 броя фрегати, корвети, др. и 3 броя подводници. Руската армада е заела позиция на широк фронт и пази строго радиомълчание. Личният състав на наглосаксонските военни бази на о. Кипър е поел дълбоко въздух и се старае да не диша.

4

V

преди 3 години

Турците са по силни. Не са в ЕС .А в ЕС не се носи никаква отговорност и няма смисъл да се успява в нещо . Важни са връзките ,кетапите,супсидиите ,европроектите ,политикономиката . Тия нищо не могат ;) Турците ще ги схрускат на закуска .

3

Анонимен

преди 3 години

ОАЕ се продадоха и на Израел, затова. Братската им кръв си е факт, семитски народи са си. А Израел играе заедно с Гърция против Турция. Та затова е цялата работа.

2

Анонимен

преди 3 години

става напечено в тоя регион който е доста близо до нас....