127

СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК

преди 3 години

Играят ни селско тарикатско театро.....Най малко ШАЙКАТА и бай *** имат желание и искат ВНС и таралежа у гащите нова конституция...целта е ясна: да затапят устата на Слави и други мераклии за ВНС и главното бягане от служебен кабинет с тупане на топката и печелене на време, щото това конституцията е отговорно мероприятие и утре историята ще ги съди, а и те немат капацитет и здрави *** за това, камо ли пък и повече от 2/3 съгласие!!!!Но за всеки случай........на пазара!!!!https://segabg/touche/tush-08-25-2020

126

Анонимен

преди 3 години

Konstituciata dali ste ima i angliiski bukvi, kakto bg pasportite? Ili moje bi i na frenski ezik? Bulgaria nali e frankofonska strana?

125

Анонимен

преди 3 години

Въртят, сучат, но оставка не подават, а само отклоняват вниманието от искането за оставка.

124

анонимен

преди 3 години

Време е стадото да стане глутница,иначе го чака кланница.

123

S.P.Q.R.

преди 3 години

Някога на времето гледах един филм, харесваше ми някога,но вече не толкова: Та умиращият император Марк Аврелий говореше на бъдещият гладиатор Максимус:Някой трябва да върне на Рим истинското му лице. Имаше се напредвид да се върне Републиканския, а не имперския характер на Римската империя. Що се правите, че не разбирате какво ви казвам:Има проклятие над тази държава и това проклятие продължава вече 150 години.Проклятието на колониализма, проклятието на отмъщението на Харконите.80 години минаха

122

.!.

преди 3 години

Епа гато Слави Трифонов искаше такива промени, че и референдум направихме и над 3.5 милиона души казаха ДА тогава ще не стана! А сега некви долни ко..пилита ше ми правят промени в конституцията! Еми сега аз не искам тия ДОКАЗАЛИ СЕ МАФИОТИ И МУТРИ да правят каквото и да било с конституцията!

121

Анонимен

преди 3 години

жалките дупетати драпат като за последно да се задържат още малко на власт. Мутроституция щели да правят, за да може по-лесно да си крадат и управляват доживот. Да ама НЕ! Ще бъдат пометени като домат от куцо пиле!!!

120

Анонимен

преди 3 години

Псевдо ВМРО (жалки циркаджии, ятаци на ОПГ ГРОБ за разграбването на България) и смешното НФСБ (псевдо патриоти, зор да служат на интересите на всеки друг, само не и на народа)Тази група шутове винаги се явява като се развали малко настроението на отбашията, защото са свършили суджуците и започват да му го подобряват, както се полага на шутовете.Сега пускат хумор, как "заставали" зад пародията на конституция, с която Борисов си покри срамотите.

119

До 115

преди 3 години

А ти си оставен от Сорос да плюеш тука, да лижеш и да мажеш, сакън де не би да останеш без хонорарче (сребърници).Продължавай ди си пишеш глупостите, разтоварващо е да чете човек хуморески, писани от лакеите на задокеанския си господар.

118

Защо предсрочни?

преди 3 години

Да ти отговоря и за президентските избори: И там е имало фалшификации, избори без манипулации и фалшификации ГЕРБ просто не могат да направят. Но Цецка беше толкова абсурден кандидат за президент, че колкото и да се пънеха да я обявяват за "майка на нацията" нямаше как да спечели.

117

Поучителна басня

преди 3 години

Патерицата, патерицата!!!Викала една тиква, че го заболял кръста при рязкото навеждане, като се опитвала да танцува с любимците му от СДС.Веднага дотърчали Валерката и шкембе войводата и взели да им помагат - при всяко навеждане срещу "Козяк" тия подпират ли подпират и къде със скърцане къде без, напъват се да докарат танца до края, до пълното скапване на България.

116

Анонимен

преди 3 години

Питайте македонците за новата конституция. Ама на албански им го напишете, че те вече са с 2 официални езика. И ние скоро.

115

Анонимен

преди 3 години

Искам той да отговори. И това с шестте месеца не е аргумент. Първият кабинет на Борисов беше от юли 2009 до февруари 2013 г. :)

114

Защо предсрочни?

преди 3 години

До Анонимен: Смесваш въпросите със спекулации като бат'си Бойко.На президента Радев не му трябва служебно правителство, то е нужно на българският народ за да се оттърве от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.Тези г'лупости, които си писал по гербаджийска опорна точка за Радев не си струва да се коментират.Ако Бойко и каскетурата можеха да извадят доказателство за държавна измяна, щяха да го направят и сега. За това имунитет няма.Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Радев е оставен от Решетников за да вади България от ЕС !! Изборите са малка работа. На предното служебно правителство ли беше работа да се опита да сключи корупционната сделка с Грипен??? Ако Радев дойде на власт какви ще ги надроби пак?? Аз е Евразия не искам! В Европа ми е добре!

112

Тонката

преди 3 години

Може ли аз да отговоря?:):):)Дърпаме се,защото до редовните избори остават само 6 месеца:):):)

111

Анонимен

преди 3 години

До Защо предсрочни?Когато Радев спечели изборите не бяха ли организирани от ГЕРБ? Там колко невалидни бюлетини имаше? Нечестни ли бяха? И по каква причина трябва да вярвам на Фигуранта -агент на чужда държава?? Нали ти е ясно, че в първия ден след изтичането на мандата му ще бъде съден за държавна измяна? На Радев му трябва служебно правителство и оставка на Гешев за да прикрие най-тежкото престъпление -ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

110

Тонката

преди 3 години

Това беше до 108 къде пише,че НИКОЙ вече не искал да търпи Бойко:):):)

109

Анонимен

преди 3 години

Bad Company,Я да ти отпера и аз един въпрос.Предишното служебно правителство пак го прави Грипена и тогава спечелихте изборите. Сега що се дърпате?

108

Goddess Rhеa

преди 3 години

НАПЪЛНО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ ЗАЯВЕНОТОот професорите по Конституционно правои Конституционните съдии,КОИТО КАЗАХА ЧЕ НАМАЛЯВАНЕТО НА БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ Е БЕЗУМИЕ-----------------Вие искате ли 30 човека мнозинство да ви пишат законите И ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ ВИ ИЗБОР ?============================================♦ АЗ СЪМ БОГИНЯТА НА СВОБОДАТА ♦♦ И АЗ ОКОВИ, НА МОЯ СИ НАРОД НЯМА ДА СЛАГАМ ♦============================================