17

здраваславно

преди 3 години

Сладолед с Узо, като сладоледа не се яде.

16

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

АКО БЕШЕ ВЯРНО - ВСЕКИ ДЕН ЯДЕМ СЛАДОЛЕД. ОТ Е. КОЛИ СЕ ПОЛУЧАВА ЯКО РАЗСТРОЙСТВО. НО НИТО ЕДИН ОТ БЛИЗКИТЕ МИ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ ТАКОВА. ТОВА Е ЗАБЛУДА. УМИШЛЕНО НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ. НЯМА НИКАКВА КОНКРЕТИКА В ТОВА ИЗКАЗВАНЕ. СРАМОТА!!!!!!!

15

Престъпно укриване

преди 3 години

В секундата, в която "Центъра за по биология на храните" (копирано от текста горе) не съобщи поименно в кои марки е открита бактерия, това е престъпление към гражданите на държавата. Как е възможно да се пази в тайна това? Кой плаща заплатите на тоя "център за по"? Държавата?

14

Анонимен

преди 3 години

Сладолед с отделна лъжица за всеки вид само на едно място в София ми се случи да видя - в Савини на Сан Стефано. Естествено, един вкус е 3лв, но и в Конфети са такива цените, а сервирането е с черпак от супника, демек празна кофа от сметана. Понеже съм с малко дете и съм против купуването на сладолед от кофа на улицата преминахме на едни детски мини сладоледи от Лидл - 16 броя по 80 грама май се водят, струват около 6лв

13

Анонимен

преди 3 години

Царевички във вчерашна вода, сладолед с обща лъжица от супника, ядки без да са покрити с витрина и прочее БГ изобретения е редно да бъдат забравени. Не е сложно, а вярвам, че го има и като предписания някъде, но както винаги при нас правилата да само на хартия

12

трогнат до сълзи

преди 3 години

Другарю Иванов ,Серьожка , а пратихте ли копие от лабораторните си изслезвания в БАБХ ?!Щото иначе са дрънканици за пари и шашкане на народонаселението ! И игра на тото от кого да купуваме сладолед , след като не знаем фирмите !

11

1

преди 3 години

Щом в Индия и другите страни, дето уличната храна е традиция от векове и нищо им няма, и тук няма страшно.

10

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън.Тоя "Център по..." просто иска пари да прави проверки и сега плаши хората.

9

Таксиджиев

преди 3 години

Щом е сергей значи е руснак,а те са против Европа и демокрацията. Следващия път очаквайте,че кашкавала го вадят директно от 00.

8

Анонимен

преди 3 години

Надали конкретни марки сладолед са производствено замърсени. Замърсяването става в количката/павильончето и мърливостта на продавача. Не добре почистени съдове и едната лъжица която се топи във вода след всяко ползване. Именно в тази вода се развиват бактериите.

7

Анонимен

преди 3 години

Важното е да не е пълен с вируси.

6

Анонимен

преди 3 години

До 1: няма марки фе, чети статията че взети от софийски павилиони и количкиОт тези по улиците с машините, каква марка искаш там.

5

Анонимен

преди 3 години

Марките няма как да ги кажат, понеже няма да гушнат рушвет. А така хем работа свършили за заплатата, хем прибрали някой левтаче в горния джоб

4

Анонимен

преди 3 години

Яжте още от тези смешни машини по улиците ама после като се паркирате в тоалетната да не се оплаквате.Като им гледам хигиената на сладоледи, царевици, банички, кестени, риби разни и направо ми е ясно че бъка от зараза.

3

Анонимен

преди 3 години

ам в суджука каквии колко бактерии има?

2

Див Петел

преди 3 години

Серго, спри да плашиш хората. Едно време как беряхме черешите и ги ядяхме направо на дървото и който се про..ре притича някъде и айде пак на дървото. Голяма работа. Само новини произвеждате.

1

Свещен гущер

преди 3 години

Аз най обичам сладоледа на бежанците