29

Анонимен

преди 3 години

Докато продължаваме да се заиграваме с Русия, Путин, Сечин, Милер и так далее руски *** не чакайте намаляне на сметките.

28

симеонов

преди 3 години

сиреч абонатите трябва да платят тази загубена по пътя на тръбата топлина и на това му се казват "общи разходи" и колкото е по-студено и колкото по-малко хора ползват водата , която се топли денонощно, толкова по-скъпа става тя. Иначе не излиза сметката. В общи линии обявената цена за куб. метър подгрята вода се удвоява. Водата загрята с ток в бойлер в момента може би да е по евтина. или поне си знаеш сметката. Докато при общата услуга , която би трябвало да е по-евтина може да има изненади

27

симеонов

преди 3 години

значи нещата са така: топлофикация доставя топла вода /напр.60 C / до абонатната станция, която е нейна собственост и там отчита топлината , която е ползвана в мрежата , която е собственост на абоната и си иска парите от абоната. Има и топлинен счетоводител , който преразпределя топлината изхарчена от абонатната станция между жилищата. Топлата вода посредством помпа циркулира денонощно по две тръби до водомерите на всички , като междувременно и отоплява напр. клозета или кухнята зиме и лете

26

...

преди 3 години

Значи еиднствената съпротива която оказвам на топлофикация е да не плащам нищо! То аз от 1997г съм спрял радиаторите а от 2007 съм спрял и топлата вода! Въпреки това продължават да ми идват сметки за топла вода и парно! При положение, че на всяко отчитане пускам да видят, че нямам ни радиатори ни топла вода! И сега последно ми доида сметка 67лв. Но сега искам да дойде съдия изпълнител! Така съм го нагласил, че накрая ще осъдя държавата в Страсбург! За това не плащайте! Това е!

25

Гьошкова

преди 3 години

Редовен платец съм, при предпоследната извадка топлофикация има да ми връща около 300, в последната извадка трябва да платя 36 лева, какво се прихваща от бъдещите сметки не ми е ясно и сигурна няма да ми се изясни.Така, че плащайте ако имате изпратени задължения, за да не плащате след време и лихвите.Няма оправия с Топлофикация.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе , тая стана - тука има ,тука Нема ! като онея шарлатани по пазарите - никога не можеш да познаеш къде е Сумата/Парите .

23

Анонимен

преди 3 години

Борисов се изцепи, че газта намалява с 40% и парното ще поевтинее. А в действителност след изравняването имаме да доплащаме!?Имат да ни връщат примерно 150 лв, на втори ред пишат възстановени 150 лв. (не е ясно от къде) и след това имаш да плащаш 100 лева.Логично е ако имат да ти връщат 150, да прихванат тия 100 и да останат даже ОЩЕ 50 лв, които да прихванат др. месец.ДА ама НЕ!

22

Георги

преди 3 години

Блока ни е на парно. Аз радиатори нямам,само тръбите които минават през него. Потреблението ми на топла вода не се е променило спрямо миналата година,но въпреки "намалената" цена ,тази година имам да доплащам. Е как става тази работа???

21

Анонимен

преди 3 години

Топлофикация сте пълни БОКЛУ*Ц*И!!! Какви са тези сметки с лихви от 2014г. до 2020г.? Топлофикация наистина са КРАДЦИ! И няма хората да простерират! БОКЛУЦ*И!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Не ,а масово неплащане Я да ги видим тия от топлофикация какво ще направят ако масово не се платят сметките

19

Анонимен

преди 3 години

"но тази сума не може да бъде върната на ръка, нито могат да бъдат покрити стари и просрочени задължения"С други думи, възстановяването е само на хартия. Живея с идеята, че са ти възстановили едни пари, пък ние ще ти "изравняваме" сметките с по 300 лв. отгоре, когато ни скимне.

18

Анонимен

преди 3 години

Масово отказване от Топлофикация и това е.

17

Анонимен

преди 3 години

Който е повярвал на бабуина да си пуска денонощно монолозите му ида се възбужда...

16

Анонимен

преди 3 години

СЕЛЯНИТЕ ДА СИ СПЯТ, ДА НЕ ПРАВЯТ НИКАКВИ ПРОТЕСТИ!

15

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето, чекмеджето...

14

Анонимен

преди 3 години

И никакви протести срещу Фандъкова.Нали така овчелюди

13

Анонимен

преди 3 години

Огледайте се кого сте избрали, коя е управляващата партия, кой е премиер, какъв е произхода му и ще намерите обяснението за високите сметки. Това е основна черта на организираната престъпност - все сте им длъжници, все имате да им давате. Така е от времето на мутрите на 90-те - основния закон на мутрите, по който ви управляват и сега е: ,,ми даде, му взех!". Пак гласувайте за тези или ходете за гъби, за да могат едни от гетото да определят бъдещето ви!

12

Анонимен

преди 3 години

"Докато има овце ще има и стригачи!"/професор Георги Брадистилов/

11

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото уж" независимите " кевр са всъщност изтривалка на олигархията! Каквото им кажат- това гласуват !Нещо като "омбудсманите" на Топлофикация -успокояват овцата да стои мирно докато я доят и стрижат))Партийните касички трябва да се пълнят...

10

Венци

преди 3 години

не бе дайте да гласуваме пак за ГЕРП живота е по добър с тях нека сме с тях! толко сме свикнали с кредитете и сметките, че не можем без проблеми ние просто си обичаме проблеми това е! и да има рай на небето господ няма да ни съжали от това че сме добри а просто глупави това е всеки може да се *** с нас колкото и да ни е голямо егото особено шайка депотати