9

Анонимен

преди 3 години

Това е брънка от проекта за електронно правителство и електронна здравна книжкаВече около 30 години ни будалкат с тези неща.Похарчиха се милиарди Евро (уж за план) резултата е нулев.Други държави си направиха електронно управление за десет до сто пъти (примерно - прибалтийските) по-малко пари и поне от 10 години си ползват електронното управление.Нашите тарикати получиха пълен комплект от документацията им, и не я ползват.И тези сега - рецептата е готова, току-що направихме спецификацията?

8

Ми

преди 3 години

аз заради бюрокрацията си купувам на свободна продажба с рецепта. Да правя калабалък на всеки 3 месеца, да чакам в тарапаната в сезонни вируси, после в аптеката да гледат точно датата, да платя за транспорт и потребителска такса ...неееее. Отказах се.

7

House M.D.

преди 3 години

Рецептата за кой медикамент?

6

ДААА

преди 3 години

Безумие е с рецептурни книжки на шура пред лекарския кабинет, за скучаещите пенсионери може да е кеф, но за всички други е ад. Може много неща да са електронии, рецепта, направление, резултат от изследване, ренген и др. образна картина... така много неща ще са ясно проследими и в здравния статус на човек, и в пеоведеното лечение.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6И на мен ми стана странно, какво има толкова да се работи по електронното направление, че всяка седмица правят работни срещи. Може да е неустойчиво в електронна среда и самоволно се превръща в други норматимни документи.

4

Анонимен

преди 3 години

Електронен лекар ще се пусне да тръгне.Всеки пише какъв тип електронен лекар иска. Тип Мангър, тип Мутафчийски, тип Хомеопат, тип Конспиратор, тип Многознайко, тип Незнайко.Избираш от менюто, ентер и пада електронната рецепта.

3

Анонимен

преди 3 години

Чрез електронна рецепта, много лесно ще се правят справки за продадените от джи пи-тата ненужни бъркочи. Така всеки дофтор ще си знае заработката по всяко време. Кеф ти кеш, кеф ти круизи, кеф ти семинари.

2

Анонимен

преди 3 години

Още един пирон в ковчега на руската агентура

1

Анонимен

преди 3 години

Браво!