8

Анонимен

преди 3 години

fake news

7

Анонимен

преди 3 години

Почти всички страни от ЕС ни наложиха някакви изисквания при пътуване я тест, я карантина, ама май както е тръгнало ние ще излезем сравнително сухи въпреки че сме като разграден двор всеки от всякъде може да дойде без да сме поставили някакви ограничения на тези страни.Дано така да върви и поне тук този вирус да изчезне веднъж за винаги.

6

НЕКОЙ

преди 3 години

Духайте гърци. Не вирус, чума трябва да мине през Гърция и тя да бъде поделена между Турция и България.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Не се знае как ще бъде и в България в бъдеще. Още повече при смяна на правителсто и прочее

4

До 1

преди 3 години

Ти досега никога не си им стъпвал : D

3

Морски лъв от Ямбол

преди 3 години

Елада чао, Елада чао, Елада чао, чао, чао, ний на Слънчака, печем баджака,пием Загорка, ядеме свинско с боб,а маска носим във задния си джоб!

2

Анонимен

преди 3 години

Втория коментар на въшкаря дето е решил,че коментара на първия е решение за пълнене на въшливите хотели на мафията е глупав и без грам истина.Това,че се отказва от ходене в гърция не означава,че ще пълни хотелите по кафявоморието,ама някой трябва да чете и да има нещо с гънки между ушите!Има и други дестинации въшкар!Иначе нека връщат мутрите и аз съм ЗА!!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Тия полудяха!И какво сядам в кръчмата а като станат 51 клиентите идват и ме глобяват 150 евро,а собственика 5 000 евро?!На всякъде и на плажа с маска е няма да им стъпя повече!