21

Анонимен

преди 3 години

Щом перхидрола изкара 4 години, защо не и този куку?

20

Анонимен

преди 3 години

А аз не съм сигурен от кои чернокожи гласове би отнел. От Байдън или Тръмп.

19

БМН

преди 3 години

Само луди ли ще ни управляват?

18

Bon

преди 3 години

Миналата година лекуван от шизофрения, тази година кандидат за президент. Типично за Щатите.

17

Анонимен

преди 3 години

Когато на форума в Давос се бяха събрали всичките влeчуги за да коментират бъдещото заколение на човечеството, Тръмп излезе на трибуната и им заяви в прав текст че бъдещето НЕ принадлежи на глобалистите, а принадлежи на патриотите. Всичките гaдове начело със Соpос и неговите прислужници като Грета и др подобни веднага се разпенявиха и започнаха да го обвиняват и обиждат. Те знаят много добре че плановете им ще пропаднат ако Тръмп спечели предстоящите избори.

16

ДЖО БАЙДЪН ДЕМОКРАД?

преди 3 години

ЧЕ ТОЙ Е КОМУНИСТ БЕ ЗАЩО СТЕ ГО ПИСАЛИ КАТО ДЕМОКРАД?

15

Анонимен

преди 3 години

Защото педофилодемократите впрегнаха цялата престъпна мрежа срещу Тръмп, организираха му бунтовете на чернокожите за да могат да му отнемат от гласовете и да загуби съдбоносните избори. Уест ще помогне на Тръмп като се кандидатира за да може голяма част от чернокожото население да гласува за него вместо за Байдън. То е близко до акъла за да се сети човек. Тръмп спечели ли, България ще се оправи. Ако демократите ( тамошните социалисти ) спечелят света не го чака нищо добро.

14

ТролейПрофесионалист

преди 3 години

Тролчета, Кание Уест и Тръмп СА ПРИЯТЕЛЧЕТА и дори Кание му ходи на гости да си приказват в Белия Дом.За какви отнемания на гласове приказвате и за какво пречене на глобалистите и педофилодемократите против кандидатурата на Тръмп ми бълнувате?Я пак си прегледайте опорните точки,щото май нещо сте се объркали.Май нещо сте се замаяли в стремежа си да заработите повече центове . Няма да се плашите .Дори и Байдън да стане президент заплатата ви няма да спре. Сменяте ника и хвалите Байдън.Лесно е.

13

Анонимен

преди 3 години

Кание Уест, Кандис Олуенс, Кимбърли Клейсик са афро американски консерватори/републиканци от лагера на Тръмп.Демократските фъшкийняци просто нямат шанс!

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво изобщо разбирате че коментирате ...Да,там наистина се води война кой да седне на президентския трон.Щото е източник на огромни приходи.Тръмп никога до сега преди да стане президент не е декларирал толкова официални доходи.Дори напротив. Ако не беше станал президент го чакаха тежки години и няколко съдебни дела, които той прекрати.Тръмп стана АЛЧЕН и за това тия дето му помогнаха да стане президент искат да го заменят с неадекватния дъртак Байдън.Затова е целия тоя цирк ...

11

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е заговор за отнемане на гласове. Тези филми ги гледаме в България от години.

10

ИгорПетровичВолк

преди 3 години

не е случайна кандидатурата му,времето ще покаже от на кои гласовете ще вземе

9

Анонимен

преди 3 години

От изборите в САЩ ще зависи съдбата на цялото човечество. Глобалистите вече точат сатърите да затрият голяма част от населението на земята. Трябва да си изключително про3 да подкрепяш своите екзекутори. Колкото и да плаща Соpос накрая всичките негови слуги ще го отнесат както в момента става с Борисов. В момента Соpос е на страната на Радев- другата слуга. Това са все олигoфрени.

8

Анонимен

преди 3 години

Какво изобщо разбирате че коментирате кой какъв бил бе. Там се води война в пълния смисъл на думата. Целта на всичките глобалисти и педофилодемократи е Тръмп да не спечели защото ще им сложи прът в колелата. Затова му организираха протестите на чернокожите, мобилизираха всичките престъпници и улини банди да тероризират населението и уж всичкото защото бил Тръмп виновен. Това е пълен цирк и този човек наречен Уест ще си изпълни предназначението и ще дръпне от гласовете на демократическата партия.

7

Съгласен

преди 3 години

Като си помисля каква първа дама ще имат САЩ.

6

Бореца

преди 3 години

Само да не го отстрелят някъде !!!

5

Кание - президент

преди 3 години

Кание Уест е президентът който САЩ заслужава . Е, вече няма начин Америка да не стане велика ... отново ... или поне тъмната и третополовата част от населението и . На белите и хетеросексуалните ще им се осугури възможност да започнат трета и четвърта работа за да може от данъците им да се осигури комфорта на традиционно неработещите афроамериканци и латиноси ... А полицията ще бъде разопусната и малки групи бивши полицаи ще обикалят гетата за да коленичат и мият краката на живеещите там .

4

Христо Христов

преди 3 години

Кейниэуест - велик народен депутат!

3

Христо Христов

преди 3 години

Цяла черна България подкрепя кейни уест и цветан цветанов и иска нова конституция!

2

Анонимен

преди 3 години

САЩ дотам я докараха, че всичките кандидати за президенти са на нивото на наш Боко. Чак Обама изглежда като светиня пред Тръмп, Байдън и Кени.