85

Пламен

преди 3 години

Диктатора Лукашенко не на съд за геноцит на собствения си народ

84

77

преди 3 години

В Германия има млади и можещи, да. Които без връзки и протекции тук не са си намерили работа по специалността. Има също далеч не толкова млади, които се грижат за немощни старци, осигуряват ги на 4 часа, а работят 24 часа, 7 дена в седмицата. Има много работещи в строителството и т. н. всякакви - и лекари, защото и техните лекари бягат от страната си, и работещи в производството, на които плащат 2 пъти по-малко, защото не знаят езика, чистачи, куриери, на полето, музиканти, шофьори....

83

77 до 79

преди 3 години

Имам лични впечатления само от Естония от времето на Горбачов.Естония преди СССР е била 3 града и другото блата, гори и торф, селските къщи - закрит обор от недялани трупи без прозорци с покрив 3 пъти по-висок от стените и с метър пласт растителност за изолация. В края на 80-те изглеждаше добре. В материално, научно и в културно отношение. Работливи, подредени.Сега според медиите са много напред в цифровизацията. Нали все ги хвалят.

82

Христо Христов

преди 3 години

До ЕДИН от СФ"Ако искаш да излезеш от Беларус - ще те гръмнат в гръб" - меркел оня ден друго каза, а и платената "опозиционерка" е още жива.Изводът е, че лъжеш.

81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтреля се без предупреждение на границата. Предпазна мярка срещу майданци.---------Ти пък ако си мислиш,че преди протеста вече не са превзели държавата им и отвътре със спящи клетки и модерна техника,жестоко се лъжеш,за какво са тези протести на работни места и затварят заводите? И със сигурност са блокирали всеки,който може да помогне на Белорусия.

80

.

преди 3 години

Дръж се човече. Не давай държавата си в ръцете на глобалистите! Бог да е с теб!

79

СТИГА....

преди 3 години

СТИГА С ТОЗИ ТОЙ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА А ВИЕ ПИШЕТЕ И ГО ДАВАТЕ ПОТОЧНО ПРОТЕСТИТЕ С/У НЕГО ЗА ДА ВИДЯТ НАШИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ КАКВО СЕ ПРАВИ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БЕЛАРУС ТАКА ЛИ????? ИСКАТЕ ДА ПЛАШИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ - МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА СИ ПОМОГНЕТЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ СА СМЕЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА - ПО НОВА ТВ САМО ТОВА ДАВАТ КАК ГИ БИЯТ И ГОНЯТ ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ

78

Анонимен

преди 3 години

До 85 Анонименеейй , по по полека бейби ! Ти ходил ли си в литва , Естония ? *** първо , разгледай и после пиши. Аз съм работил два ръти в литва и там е пропаднало като у нас. Младите и можещите са в германия а там са останали такива като вас ***, алкохолици връзкари на държавни служби все некачествен матрял

77

Анонимен

преди 3 години

До ЖоКазах ти, че няма да ти отговорят.:)))))))

76

Анонимен

преди 3 години

Колко души били отишли да живеят в Беларус?А колко българи са отишли да живеят в Норвегия, във Финландия, в Естония, в Литва, в Латвия, в Полша, в Исландия....? Все страни с по-висок уж стандарт от нашия и от този на Русия? Хората се тъпчат, където очакват далавера.

75

ЦРУ

преди 3 години

До Жо...98.....ИМА данни за САЩ .......1- внука на Т.Ж......също като дядо си " ЯНКО "...си смени името със ПАРТИЗАНСКО ...и сега е ..ТЕД ВЛАД ......2 - сина на Корни - РАФАЕЛО.......3 - дов.син - СТРАХИЛ на Президента Радев......4 -сина на Ламбо (бог да го прости)......и т.н....и т.н...

74

Анонимен

преди 3 години

До ЖоНяма да ти отговорят.:))))))))

73

Анонимен

преди 3 години

Беларус е предпоследната болшевишка яма във Европа, последната е русия,

72

Жо

преди 3 години

ИМА ЛИ данни, колко българи са имигрирали в Беларус?А, в Русия?А, в Северна Корея?Нали там било много хубаво да се живее? Всеки нормален човек търси хубав живот.По бройката имигранти от България към тези страни ще разберете, колко е хубав живота там.

71

Анонимен

преди 3 години

руски хибридни " думички", обозначаващи " прозападни политици"- " диктатор", " мутра", " *** ценности", " фашисти", " укропи", " ГРОБ", " ***" ... това е част от хибридната лексика на всички терористи- шумкари на москва.. ПО ДУМИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, е казал Иисус за предателите, актуално е особено ДНЕС!

70

Анонимен

преди 3 години

ЗЕЛЕНСКИ ИСКАЛ ПОВТОРНИ ИЗБОРИ В БЕЛОРУСИЯ? ЯВНО СЕ МИСЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА СССР.

69

ЕДИН от СФ

преди 3 години

До Един от Северозапада........Абе ....МРЗ в БГ = 311 ?......Беларуд = 129 ?...... Ако искаш да излезеш от Беларус - ще те гръмнат в гръб ...знаем от НРБ !.....Българите сама в Америка са 500 000 .....и са НАЙ-ГОЛ. ИНВЕСТИТОР в БГ ! Наскоро при истрелването на " ДРАГУН " към МКС видяхме - ДЯСНАТА РЪКА на Мъск ...една БГ момче....а в компанията на МЪСК има още 2 Бг ......И ТЕ ЛИ МИЯТ ЧИНИЙ ????....миенето е за такива *** като тебе !

68

антисоросоид

преди 3 години

До 90 АнонименМалйййййй ! колко заблудени с промити мозъци има в Бегето и особено в София ! Ходил ли си в Беларус ? Знаеш ли изобщо къде се намира на картата ? Ей, ти да не си от протестарите на сороския слуга Христо Иванов ?

67

Анонимен

преди 3 години

Защо руските подметки искат Борисов да подаде оставка, той е във властта от 9 години, а защитават лукашенко, който управлява беларус от над 20 години!!!! Ами путин е от 2000 година на власт в русия ТА им!!! Това са шумкарски двойни стандарти!

66

Анонимен

преди 3 години

Ъраво на Лукашенко, натовските лицемерджендъри само от лобут разбират!