15

Българин

преди 3 години

От 01.01.2021г. закриват много селски прокуратури . Така че ще се освободят много нищоправци (пазачи) та да не мрънкат че все не им стигат служители. Не стига всичко това ами и на трима служитети по четири началници(мио,инспектори,зам.началници). Да не стане накрая като СОТ в МВР закриване и частни фирми.

14

Гогоолу

преди 3 години

Очакваме протест на депутатите от дупесе поради липса на родопски калмари в стола на НС !!!

13

Анонимен

преди 3 години

До До анонименСъда не работи ли от 8 до 5? Тук вече сериозно питам.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе какви са тия увеличения от 30%, бе? Това е доооста сериозно увеличение. В бизнеса е нормално когато някой служител се справя добре, съвестно и компетентно, да му вдигнеш заплатата. Ама кой бизнесмен би вдигнал заплатите на всички едновременно, и то с цели 30%?!? Държавата сипва много сериозни пари за нищоправещи калинки, които продължавата да правят нищо и да гласуват за тиква бей.

11

Анонимен

преди 3 години

Тая съдебна охрана освен да проверява лични карти на входа и да пуши цигари пред същия тоя вход, нещо друго прави ли? За един преятел питам.

10

Анонимен

преди 3 години

До ШопоНадали получават по 2000 на месец, но наистина не са се превили от натоварване. Или поне по-голямата част от тях. Да не говорим за това какво е съотношението дежурства към почивни дни, в които си работят на частно някъде.

9

Време му е

преди 3 години

Щом заплатите са по- малки от рушветите

8

Шопо

преди 3 години

Тия търтеи що искат ! Нищо не работят ,а получават по 2 000 на месец.

7

на село ??

преди 3 години

До ЦИНИКкак на село ??там трябва да се работи а и да се дели сламата между 2 магарета - мисията невъзможна за тези бре

6

Ами да ходят

преди 3 години

да хвърлят яйца - там са клуба на богатите.

5

мак

преди 3 години

Ще получат каквото искат, напоследък баце дава на всички.

4

Вълчо Кумчев

преди 3 години

Сълзи ми краставицата за тези нищодругонеможещи !Ако се чувстват подценени да станат неврохирурзи или финансисти ! Това са разсилните в съда ! Колко искат да получават ? Колкото прокурора на Палермо ?

3

СИСТЕМАТА

преди 3 години

Е добре де хората които работят протестират ОК ! Но тези според мен скоро - скоро 20 години не са помирисвали работа...Прави са другите връщайте се на село !

2

Кина

преди 3 години

Хахаха

1

ЦИНИК

преди 3 години

Бря тея за ко жа протестират? КЪТ НЕ ВИ АРЕСВА НАПУСНЕТЕ ! ВЪРНЕТЕ СА ПО СЕЛАТА,КОПАЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ДЖИВОТНИ.АМА СЕКИ ГЛЕДА ЛЕКАТА И МЕКАТА.На селу тряа са бачка.