86

Време за промяна

преди 3 години

Най-лошият сценарий би бил ако лидерите на протестиращите започнат да воюват помежду си за това кой да води "бащината дружина". Първо трябва да се отстрани ГЕРБ от властта, а след това, когато се стабилизира политическата обстановка, нека се делят на леви и десни. Започнат ли да се делят сега, ще ни докарат още веднъж правителство на Бойко.

85

Анонимен

преди 3 години

Тия от '89 силносе надяват и силно действат следващата промяна да е след сто години. Захапали са яко як кокал. Протестите са някакъв камуфлаж. Иначе, вдеки знае, че колкото и да му викаш на кучето, то не пуска кокала. Тоест, каква е картинката зад паравана на ротестчетата, протестченцатататата6?

84

Интелигентен

преди 3 години

Вярно е!Имаме революционна ситуация."Върховете не искат(И НЕ ИСКАТ,ПРОТИВЯТ СЕ,-*** И НЕОБЯСНИМО ОПЪРНИЧАВИ),а низините не могат."(Ел.И.Ленин),-низините НЯМАТ,така НУЖНОТО ИМ ОРЪЖИЕ.А революция-без оръжие........ -"...не могат....".По-лесното и ефективно,за излизане от тази Революционна ситуация е;Да бъде убит диктаторът Бойко Борисов,след това Констит.съд да ЗАКРИЕ,ДА ЛИКВИДИРА И ОТПИШЕ П.П.ГЕРБ и да й забрани понататъшна дейност и....ВСИЧКО В ДУРЖАВАТА ЩЕ СЕ УТАЛОЖИ И НОРМАЛИЗИРА,-без Мафия.

83

Алтернатива има

преди 3 години

Алтернатива има. Нито Слави, нито БСП, нито десните могат сами да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните - десни. Но в името на стабилността може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Сега ГЕРБ се е слял с държавата, трябва да ги разделим. Когато се стабилизира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

82

Раптър

преди 3 години

До 94 Такаа..... гербоухо, българите ви ненавиждат безплатно... и млади и стари

81

Такааа

преди 3 години

Изключително атрактивни протести.За 42 дена, при пълен комфорт, протестиращите протестиращите стават все по-малко и по-малко.Стигна се дотам, че трябва да тормозят хората, за да привлекат внимание.Младите хора за които твърдите, вече не са на протеста.младите лидери бяха изгонени от сегашните водачи още на третия ден.Малкото останали там, съдейки по коментарите им, са хора които живеят само и единствено във Фейсбук.И обиждайки останалите шест милиона българи, няма да спечелите подкрепа

80

Анонимен

преди 3 години

"И какво сега-искате да ни убедите, че е изключително важно изборите да са по Коледа, и в никакъв случай през Март."----Ами не, няма никакво значение дали ще са по Коледа или през март,и не виждам някой да убеждава някого в това. Има значение съвсем друго - дали изборите ще са сравнително честни (машинно гласуване, изчистени избирателни списъци, без купени гласове и пр.). Или ще са както ДОСЕГА. Ако са през март-ще са както досега. Тоест, ще продължив да живеем както досега. Това ли искаме?!

79

обикновен

преди 3 години

Политолог, който смята себе си за професионалист и има съответния ценз (образование и диплома) и говори за наличие на 'революцоонни' елементи в протестите или революционна обстановка е - ПЛАТЕН ЛЪ.ЖЕЦ, необективен, неосведомен или НЕКОМПЕТЕНТЕН!

78

Един,не прост

преди 3 години

Оставка веднага бе тръстики

77

ДО ВСИЧКИ ЛУДИ!

преди 3 години

Герберасти прости МЛЪК!

76

Барни Ръбъл

преди 3 години

О С Т А В К А ВЕДНАГА!Друго няма.....

75

ИЗНЕНАДА

преди 3 години

На втори септември Бочко Бибочкоще си подаде оставката.Крайно време беше!

74

ТИКВУН-1-ви

преди 3 години

Хайде давай Оставка!Че 2-ри септември идва !!!

73

Borisov

преди 3 години

Политолозите знаят врачките знаят ясновидките знаят слушайте

72

Плашикутарници

преди 3 години

И какво сега - искате да ни убедите, че е изключително важно изборите да са по Коледа, и в никакъв случай през Март. Ами изобщо не сте убедителни! Искам си Коледното настроение и Празници, а не Хр.Иванов час по час да ми дебаркира от телевизия в телевизия и да ми плаши децата.

71

Мъпет шоу

преди 3 години

1000 нискоинтелигентни талибана и младежки бирени философи,които вярват на фотошопове се опитват да дирижират живота на 7 млн.,чийто приоритет е да работят и да си чакат редовните избори.А на изборите ще кажат - без изтерясали за власт социопати в парламента,.. моля!Търсим обединители, не агресивни разединители на нацията.Изгоря Фигуранта за следващ мандат! Но при ниската си интелигентност, едва ли го осъзнава.Ще бъде изцеден обаче докрай от обкръжението си да пали пожари.Така е с марионетките!

70

Анонимен

преди 3 години

Действащото правителство не е съставен от министри, обединени от обща идея или платформа, а от такива, повикани от премиера. Те не са експерти, а по-скоро случайни хора. Протестиращите са млади хора, учещи или учили в чужбина, които добре схващат разликата между икономическото ниво в Германия, Франция, ВБр и това у нас и се бунтуват срещу загнилата управленска власт и опитът на прокурорите да управляват уж демократичната България.Местните българи сме в позицията на наблюдатели и чакаме.свобода

69

до к.91

преди 3 години

Протестът не е болшевишки, а на млади хора, учещи в чужбина. Лошото е , че участниците в него не се обединиха, а напоследък се разделиха на привърженици на Черната тройка, безпартйни (най-много) и някакв леви - "Боец" и "Възраждане". Това вече е гаранция за краха на протеста. Добре че Бойко Б. с непремислените си действия и невъздържания си език поддържа "огъня". Министрите на МС не действат като екип, а всеки за себе си, МВР пък действа не като зрял екип, а по милиционерски.

68

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се отчита фактът, че това е България 1000 човека протестират, 1 млн.души гледат сеир, а ГЕРБ посредством МВР пуска в ход провокатори. Обстановка подобна на тази по време на Априлското въстание: или въстаниците (протестиращите) побеждават, което е малко вероятно, или идва с ордата си Тосун бей. Помощ от ЕС засега няма, твърде вероятно е и в други държави да има подобна ситуация, но с по-малко крадящи управленци и определено по-слаба корупция.

67

Анонимен

преди 3 години

Този протест не е явление. Той е калпав болшевишки пуч - основно заради калпавите хора в него. Едни озлобени и намразили живота провалени хора.