131

Анонимен

преди 3 години

До Третият кракСАЩ има 50 щата, ***.

130

Анонимен

преди 3 години

ето до къде води нашата държава, да обиждам умните, да ги наричаме с какви ли не лоши думи, да ги тъпчем, хора стегне те се малко, сигурен съм че тук има хора поне 40 годишни, който обиждат момчето, хора той е постигнал много повече от вас, от вас тия който следите пред телефона и плюете хората е да питам аз управляващите ли са ви проблема, че вие нямате и една гънк на тъпите си мозъци :) срамота е как новото поколение е по-добро от старото и въпреки това вие не се гордеете, а плюете по него

129

Третият крак

преди 3 години

Вероятно ще се върне , ако БГ стане 53-ти щат на САЩ .

128

Анонимен

преди 3 години

Ще се върне да си вземе родителите.

127

Barba Ganios

преди 3 години

...sled Harvard ...da se varnish v strana "upravliavana " ot hora kato Borisov,Tsvetanov,Ninova, Tsacheva,Dogan ,Mestan,Peevski...hristo Ivanov,Geshev .I t. n. ...si e nai--meko kazano tajno !!!

126

Щирлиц

преди 3 години

Прав му път.

125

Анонимен

преди 3 години

България няма нужда от такива специалисти.Най-мног се търсят овчари.

124

Мъдрец

преди 3 години

Както е казано : " Голям камък хвърли, голяма дума не казвай! ". Момченце, никога няма да се върнеш, защото щом си математик, ще знаеш , че заплата от 500 евро в България не е равна на заплата от 5000 евро в Европа ! Ти си сметни колко пъти по-малко би получавал в България. Все пак си математик, нали?

123

Анонимен

преди 3 години

В Османската империя мюсюлманите са плащали много по-малки данъци от християните. Това е бил основният начин на приемане на исляма. Като чета коментаритв, а и от личните ми впечатления, бих казала, че ако сега има същите условия, 90% от т. нар. българи ще станат турци. Не обвинявайте мюсюлманите в България в послушание към ДПС. Те са първата селекция приспособленци. Вие сте следваща.

122

Аз съм Некадърен

преди 3 години

Като види как се живее на запад няма да се върне никога!Аз като за нищо не ставам пробвах на запад и видях, че с простотията си само в България мога да живея!Запада е за свестните, България е за утрепките!

121

Анонимен

преди 3 години

Това пешлеме ако завърши Харвард и се върне в България ще си утрепе бъдещето. Еда ли ще получи подкрепата, която заслужава, от някоя политическа партия, а без такава нищо няма да стане от него. България винаги е убивала най - достойните си синове... Винаги чорбаджиите и децата им са ги убивали.

120

1122

преди 3 години

Още преди да е завършил ще почне с 60 000 паунда годишно, след дипломиране отива на 100 000 паунда и нагоре няма таван. Та незнам кой се заблуждава че тоя младеж ще се върне някога...

119

Краси

преди 3 години

Може ли някой комунист да обясни защо момчето нЕще да учи при въшливите мужици?

118

1

преди 3 години

и те управляват хора, които буквално не могат да говорят

117

Анонимен

преди 3 години

тоя скаптокласен, татито му твърди че му преподават частни уроци от Харвард и в СМГ-то му пишат 6-ци

116

Анонимен

преди 3 години

Пич, и аз така казах ... ще се .. ама вече 17г съм във Флорида и нямам вече намерение да се върна. Като усетиш свободата и всичко което ти предлага страната на неограничениете възможнисти ще ти се промени мнението и то бързо... успех

115

Невярвам

преди 3 години

$200-250K стартвова заплата, като му предложат в САЩ, бързо ще забрави за мизерните 800лв. у БГ.

114

Анонимен

преди 3 години

До 128А и другото - имам бивши съученици, които работят в други градове и се виждат с одителите си преч 4-5 месеца, а уж са в България! Братовчедка ми се опалка, че много работа и не била виждала чинка от месец, а живее на 25 мнути с автобуса. Честно казано, смятам, че се справям особено добре, а не си живея при "мама".

113

Анонимен

преди 3 години

До 128Не им пращаме, а им пращам. Внуци няма, зетьове няма, защото не съм гей, а съм и още на 27 годиини, така че не бъразам. Самолета ми е на час и половина. Миналото лято се прибрах за месец и половина и три седмици не се видях с родителите си. Не са самотни. Има си братя и сестри, имат си работа, ходят с познати всеки уйкенд някъде. Няма да живея с тях, я. Внуците няма да са техни чеда, а ще са МОИ! Сакън, че не живеем под един покрив и не спим при животните зимата ...

112

до 125

преди 3 години

Пращате им по 1500 евро, водите ги на екскурзии, виждате се по скайп и вайбър, Но те си кукуват сами, и ако не дай Боже им се случи нещо, вашият вайбър, скайп и екскурзии няма с нищо да им помогнат. Показват ви гордо на снимки, а са самотни, много самотни. Дали могат да си говорят с внуците, със снахи и зетьове? Внуците дали разбират баба си и дядо си? Техни чеда ли са или чужди?