Преди две или три години, британски учени доказаха че че можем да пием неограничено без да напълняваме, оцет. Гъбите наистина са много зле като хранителна стойност. Клетъчната им стена е изградена от хитин, който не се разлага от нито един ензим. Приблизително 1.5% процента се усвояват, това което е сдъвкано. Номера им е че миришат вкусно и съдържат усилватели на вкуса, защото спорите се активират, когато минат през стомаха на живо същество, където е кисело и топло.
До Rossen RoussinovИма и храни с отрицателен енергиен баланс , тоест тялото ще изгори повече калории за да усвои храната от колкото ще получи от тези храни . Пример - зеле , гъби и т.н.
е как храна ще редуцира калориите като самата храна дава калории :D а със сладки картофи може да забравите за каквото и да е отслабване
6 храни за тънка талия