168

Анонимен

преди 3 години

То беше ясно още преди да обявят победата на Лукавия. но и аз не очаквах, че ще си позволи наглостта да обяви резултат по висок от предишните избори !Демокрацията е най-благодатната среда за диктаторите, а веднаж диктатор, винаги диктатор...като при Путин !

167

джуджа

преди 3 години

Мръсни комунистически маневри.

166

Анонимен

преди 3 години

дААА, И жЕЛЮ жЕЛЕВ НАПИСА КНИГАТА фАШИЗМЪТ В КОЯТО ОПИСА НИЩОЖЕСТВОТО НА НАШИЯ ЖИВКОВИЗЪМ. сЕГА ПАК ИМА ЦЕНЗУРА И ЕТО В ПРОГЕРБАВИЯ САЙТ ХОРАТА ПИШАТ ЗА бЕЛАРУС АМА НИЕ СИ ЗНАЕМ ЗА КОГО ПИШАТ. бРАВО НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ САЙТА. долу герб долу мафията долу мутрите долу дпс

165

Анонимен

преди 3 години

Затова драги ми българи на следващите избори наводнете изборните комисии със застъпници Гербестите да пукнат че не могат да ги фалшифицират. И ИДЕТЕ ПРЕД ЦИК ЗА ДА НЕ МАХНАТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ДА ПУСНАТ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ.

164

Анонимен

преди 3 години

За Лукашенко смеете да пишете, а ние чакаме да напишете за Бойченко. Даже неговите трикове надминават Лукашенко.

163

Анонимен

преди 3 години

Свидетели твърдят, че бюлетини се появявали от нищото----------НЕ СА ОТ НИЩОТО - В КОСТИНБРОД ГИ ПЕЧАТАТ; ДРУГАРЯ БОРИСОВ МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ

162

Как така ?

преди 3 години

До Анонимен 174 Имаш страхотно чувство за хумор. Браво! И куфарчетата с парите бяха раздадени само на седесари.

161

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Лукашенко се е учил от Бойкошенко...

160

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"От статията разбирам, че ес "опозиционерите" са опорочили изборите."Ми, като си *** като чамова талпа е нормално това да разбереш, вместо бруталните манипулации на диктатора Лукашенко.

159

У.Ю.

преди 3 години

Заменете Лукашенко с Борисов и става мила, позната, родна картинка.

158

Анонимен

преди 3 години

Пълни полски измишльотини. Със сигурно Беларус е по - демикратична от европейските "демокрации".

157

Ами

преди 3 години

Като са подписали, сега да си го търпят !

156

От Кьонингсберг

преди 3 години

,,Дай на народа само хляб и зрелища,и той ще понесе всичко на което го подложиш'' Простите хора в обществото са били винаги болшинство,обикновено между 65-85 процента.Та на това елитно общество не е нужно много за да му туриш вилата на гушата,и да му свалиш гащите.Достатъчно е само да му втълпиш че всеки е равен на всички,да му втълпиш левите идеи на Маркс.Тези които задушават светът от десетилетия,и все повече провалят човечеството.

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма при приватизацията и грабежа, БСП изобщо не участваха,участваха психодесните,а не левите,така че не си пробутвай лъжите!

154

Анонимен

преди 3 години

Варварската приватизация и фалита на банките бяха режисирани от бившите членове на БКП и ДС с цел създаване на кредитни милионери и изнасяне на средствата зад граница. Безработица нямаше но всички работеха за без пари т.е още по зле. Ти ги лъжеш, че работиш те те лъжат, че плащат. Беднотията и мизерията беше навсякъде. Гледахме стоките от некерманите и ни течаха лигите.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мизерията в България дойде с варварската приватизация и грабеж на построеното през соца и стотици хиляди останаха без работа,а някои и без дом!Обраха им и парите от банките със сриването на лева." И за всичко това трябва да благодарим на червената партийна шайка дирижирана от кремъл и куклата им на конци - Радев!

152

Анонимен

преди 3 години

Чаушеску няма търпение да го посрещне.

151

Анонимен

преди 3 години

Оня ден гледах видео,как от 300 000 хиляден град в Русия ,са останали само педесетина човека и всички сгради са изоставени се рушат,риуни,това се е случило заради Горбачовската катастройка и унищожение на предприятията,цял град е изчезнал! Има празни жилища,детски градини,училища,болници, блокове и т.н.,но няма хора,град-призрак,това ще стане и с Белорусия,когато Лукашенко падне от властСъщото се е случило и с Детройт в САЩ преди години,ето това е "хубавия" модел,който се предлага -разруха,ми

150

Ляв+

преди 3 години

Константин възразил и за това бил изхвърлен от комисията - глупости!

149

Христо Христов

преди 3 години

До бай Ставри/144Имаш много грешна представа за събитията от 1989та... да не си от катунци?ПП. Познавах един *** от там и беше най-прocтият...