52

Прасчо

преди 3 години

Единственната ми гордост в *** е , достоиният президент които имаме

51

Анонимен

преди 3 години

Мутрата Радев да се откаже от имунитета си, ако е мъж

50

Анонимен

преди 3 години

За вярващите в червената партия, духовникът е бил морална опора от ДС и мъдър наставник на сифилистика Ленин! :))))))))))))))))))

49

Българин

преди 3 години

До БонобоОткъде ли Румен Юмручето познава светиня му, че да изпраща съболезнованията си? Сигурно са се запознали, когато митрополит Амвросий е отслужвал заупокойна молитва за жертвите на петолъчниците след 9/09 /1944-та, а президентът е поднасял венци на паметника им, както прави всяка година, нали? :) П. С. Товарищ цоциалист, и твоя ник не ми харесва - има шимпанзета с това име!

48

Чебурашка

преди 3 години

До Бонобо..... КОЙ КУПИ САМОЛЕТИТЕ С МУЗЕЙНА Стойност..... Ако F-16 бяха с музейна стойност намаше цялата пета колона на Москва начело с Радев да се бори със зъби и нокти срещу сделката.

47

Чебурашка

преди 3 години

До ГошоИма една поредица "History's Most Hated", Историите на най-мразените, ще го включат там със сигурност, ще си прави компания заедно с Чаушеску.

46

комплексар

преди 3 години

Румен Радев е силно комплексиран. Неговата кауза не е по-голяма от омразата. Той мрази не само управляващите, но и народа и държавата.Такъв човек не може да донесе нищо хубаво на страната. Колкото по-рано си отиде, толкова по-бързо страната и народът ще се отърсят от разделението и омразата.

45

Гошо

преди 3 години

И аз искам да напиша за тоя т.нар. призидент. Човече, ще останеш в историята като великият провал на задкулисието!

44

weiss

преди 3 години

Леле как са се развихрили тиквените тролчета, явно са ги подбрали вкупом като за последно :-) Починал митрополит, а те едно си знаят, комунисти, народен съд, само Т. ни пази от ковида и без него няма да съмне. Явно вече съвсем им замириса на пърлено под дъ -то :-)

43

Анонимен

преди 3 години

Мотивите на Радев нямат нищо общо с интереса на България, той е лично обиден и комплексиран.

42

Анонимен

преди 3 години

Професионална куртоазия: Агент Радев скърби за агент Амвросий.

41

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам,че си дадох гласа за този човек,който настройва хората на бунт и безредици,ОСТАВКА др.Радеф

40

юмрук

преди 3 години

ВИНОВЕН Е БОЙКО:- че не издигна достоен кандидат и не желаеше всичките власти, а подари поста на юмрука;- че подари поста на омбудсман на майчето;- че направи министър Хр Ив - най-кривата и чепата ***; СЕГА МУ ВРЪЩАТ РЕСТОТО, ЗАЩО БЕ БОЙКО?

39

гражданин

преди 3 години

До 48. Не се ли усещаш колко си жалък на фона на всички останали коментари? А само гледай какво го чака тоя случайник като излезе смешният му служебен кабинет.

38

юмрук

преди 3 години

Не ставаш и за *** за зеле, скрий се вече някъде. Поплювко 1 на държавата.

37

Радев предател

преди 3 години

В Юмрука има толкова православна вяра, смирение и съдържание , колкото в ръждясала права лопате ринала свинска ***.

36

Милко

преди 3 години

Един от най-големите разединители на хората в нашата история! Президент , назначен да срине напълно и без това крехката демокрация!

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя човек за 4 години не се опита веднъж да обедини българите около себе си.През цялото време се изживява като Говорител на Нинова.За него гласуваха над 2 милиона българи, между които и много симпатизанти на ГЕРБ.Смятам, че работата му беше да покаже на хората, че въпреки различните позиции всички българи трябва да се уважаваме и да сме заедно.През цялото време точно като Нинова не спря да плюе.Като искаш да плюеш основи си партия и плюй колкото си искашНо като си Президент бъди Президент.

34

Анонимен

преди 3 години

До тук 45 коментара, 43 негативни, един за президента и 1 какъв да е.Що така хората не могат да го понасят? Едва ли пък всичките са ***. Странна работа.

33

Байфидан

преди 3 години

Ама е и грозен бе. А излъчването е на председател на ТКЗС.