10

Анонимен

преди 3 години

До 7 ИсторичкаИ аз Аз ги мразя още повече, защото от времето на социализма им работехме студенти, ученици и войници като принудителен труд!Имаше едно единствено преимущество, че се опознавахме интимно! Ама сега е вече отрицателно минало! Исках да кажа още нещо но ще си го запазя за себе си......!

9

Ха ха

преди 3 години

Тва са тия "земеделци" с Поршетата и автопарковете, дето не са стъпвали и един ден на село. Ама иначе милиарди за субсидии.

8

До дядо от село

преди 3 години

Дедо дедо,аз работех 60 декара ниви,от джоба си плащах, като почне,оране,,чизеловане,сеитба, копане два пъти копане,бране пребиране, плащане на хора,на превоз,и какво стана аз съм 100 пъти вътре.сега е субсидии им дават и пак недоволни.тези субсидии са излишни,нека се докажат като земеделци,така и баба знае.

7

Дядо от село

преди 3 години

Ако не са субсидиите , то земеделците ,няма да ни плащат високите ренти ! Няма как да изкарва 40 лв , а да ти дава 60лв ! Но със субсидията, то може ! Тоест парите влизат директно в икономиката ни ,като ние пазаруваме с тях ! Няма място за завист! Елате и работете вие на село земята ,където няма вече и птици

6

Историчка

преди 3 години

Аз ги мразя още повече, защото от времето на социализма им работехме студенти, ученици и войници като принудителен труд!

5

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

АКО ГИ НЯМА ГЕРБ---НЯМА И ЕВРОСУБСИДИИ...ХА,ХА,ХАААААААААЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ!БКП--ПАРИ НЕ ДАВА, САМО ВЗИМА И ФАЛИРА БАНКИТЕ С ВАШИТЕ ПАРИ!

4

Анонимен

преди 3 години

Мраза евросубсидираните от мойте европейски данъци Бге земеделци.

3

Анонимен

преди 3 години

Радават се пари,като за последно и то предизборно,брз да се има предвид инфлацията.А инфлацията подкопава покупателната способност на хората.За миналия месец семействата харчат със 100 лева по малко от същия месец през миналата година.Това официално го потвърждава статистиката.А икономистите си траят.

2

НЕКОЙ

преди 3 години

Кое е общото между пшеницата и ковида например?! Алчността ли, що ли, далаверката ли?! Мошеници.

1

Анонимен

преди 3 години

Радават се пари,като за последно и то предизборно,брз да се има предвид инфлацията.А инфлацията подкупава покупателната способност на хората.За миналия месец семействата харчат със 100 лева по малко от същия месец през миналата година.Това официално го потвърждава статистиката.А икономистите си траят.