24

Анонимен

преди 3 години

Значи заразените дори не знаели че са заразени защото нямали симптоми, а не заразените имали симптоми и ама си отивали от короната. В една дуга днешна статия министъра се хвалеше че бил вече готов за зимната епидемия,при условие че светът от половин година е в пандемия.Спомняте ли си добре паниката и страхът който вкараха в душите на хората,и всички се прибраха в къщи и облепиха прозорци и врати с тиксо??? От тогава нещо да се е променило??? Но вече сме готови за ,,зимната епидемия'' ха,ха.....

23

Анонимен

преди 3 години

Медиите удариха дъното с простотия, но започват да копаят!

22

Анонимен

преди 3 години

Интересен феномен има при новините за коронавируса - четеш какво пишат някои тук, като славянин например, и вече знаеш, че вярното е точно обратното, на това, което казват.

21

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно. Китайците го разпространиха.

20

до 17 от славянин

преди 3 години

''Половината починали са на възраст, на която хората още работят.''Половината от набедените за починали от ковида!

19

до 16 от славянин

преди 3 години

Прочети ми внимателно поста и още по-внимателно го осмисли - използвам думата ''полузатворник'', не ''политзатворник''! А как се чувства и определя човек с маска това само самият човек може да си определя, не друг! Много хора принуждавани да носят маски се чувстват точно като затворници в концлагер и въобще атмосферата е тежка и тягостна, което се чувства и личи от излъчването на хората, но разбира се човек ''чувствителен'' като пън няма как да го усети това!

18

Анонимен

преди 3 години

Името на ваксината срещу коронавируса ще бъде ! '' Последен път '' / Last time !!!

17

Анонимен

преди 3 години

В България средната възраст на починалите от вируса беше 67 години, когато за последно я публикуваха. Кого да пазиш при толкова ниска средна възраст? Половината починали са на възраст, на която хората още работят.

16

До 10

преди 3 години

Казваш, че "Нещата фактичеки стоят така - заради няколкото процента средно и по-тежко изкарващите вируса, останалите 80+ % трябва да живеят като полузатворници! Ами ако тези 80+ % са съгласни да живеят така"Лъжеш и грешиш. Първо никой не знае предварително дали е в тези 80+% или не. Второ, носенето на маска на обществени места с много хора не те прави политзатворник, а още по-малко това, че те карат да си миеш редовно ръцете.

15

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от хората не осъзнават, че са заразени и представляват опасност-------"Голяма част"?Ами аз съм изключение.Аз нищо не разпространявам. Елате да ми докажете, че съм част от Голямата част. Групови привилегии, групова вина и групово ограничаване на права, се нарича дискриминация.

14

Сата НАТО

преди 3 години

В никой не го разпространява. Една шепа корумпирани доктори се опитаха, но българският народ набързо им провали плановете. 40 дни протести и случаите не се увеличават. Болен протестър НЯМА !

13

Анонимен

преди 3 години

Тия само Тръмп да го преизберат и ще ги навре в *** ***. Както и престъпниците демократи заради чиито политически мераци започна цялата тая тъпотия ..

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Заради една шепа хора в рисковите групи съсипахте живота на всички останали?"Хмм, фашизма май ви харесва :D

11

Анонимен

преди 3 години

На тия кой им вярва ,много лъжа ,за пари *** дават,кефя се че сащ ги отряза с пачките

10

славянин

преди 3 години

Нещата фактичеки стоят така - заради няколкото процента средно и по-тежко изкарващите вируса, останалите 80+ % трябва да живеят като полузатворници! Ами ако тези 80+ % са съгласни да живеят така, добре, ама въобще не съм убеден, че са съгласни, и тази есен и до края на годината това ще стане ясно на глобалната хунта!

9

Джанго

преди 3 години

Предлагам да запрем младите в пълна изолация, а пенсионерите да си обикалят градинките

8

Нане

преди 3 години

В сравние с тия, комунистите пасти да ядат!Егати лъжците и лъжлива бясна пропаганда!Либерастия до шия...

7

Анонимен

преди 3 години

Очакваме да стигнат до следващото заключение а то ще е голяма част от хората не знаят че са ***

6

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има разделение в обществото така то се контролира по лесно в желаната посока.

5

Анонимен

преди 3 години

"Голяма част от хората не осъзнават, че са заразени и представляват опасност за уязвимите групи като несъзнателно разпространяват зарата."Значи по пътя на логиката мерките трябва да важат само за уязвимите групи, а не за голяма част от хората. Значи е време да разкарате мерките за мнозинството.