42

Ляв+

преди 3 години

Победа с над 70% в изборите не може да се фалшифицира. Така че това (както и в Украйна, и Венецуела) е "чиста проба" прозападен, атлантически диктат на малцинството над мнозинството. Не трябва да се правят никакви отстъпки - само чистка, така както постъпват отвъд океана с демонстрантите.....

41

Цветна революция

преди 3 години

Тоя филм вече сме го дледали!Рекламират го като фентъзи - сага а е истиска драма - сапунка.(Още имам лош вкус от продукцията 'Украйна')

40

Анонимен

преди 3 години

Айде и белорусите да ги демократизират, САМО ние ли ще духаме студената супа?Айде да постоят 10 години гладни, без работа, да им съсипят де що има завод, да продадат и последния струг за старо желязо, да плащат за едно лекарство седмична надница и тогава да разберат защо скачат и се натискат. После да влязат в НАТО и ЕС, след още 10 години да останат от 10-11млн. души - 5-6 млн., другите да избягат, защото няма какво да се яде и работи. И ТОГАВА ДА РАЗБЕРАТ КОЛКО Е ХУБАВО.А може и да направят

39

Анонимен

преди 3 години

42, словосъчетанието "болгарский перец" е резервирано и застълбено за Филип Киркоров. За да не стават грешки, търговците на пиперки въприеха "сладкий перец".

38

до Късмет

преди 3 години

Спед мен Рсия вечени е изоставила, но на кого н знам. В техните медии от половин година не се споменава нищо а нас. Дори обожаваният "булгарский перец" вече наричат "сладки перец". Имам усещането, че искат да заличат спомена за нас и утре младите руснаци ще питат къде е България(въпреки високото качество на образованието) подобно на американците(ако ни има). Та нещо става, но какво...

37

Анонимен

преди 3 години

Ако искат заводите,селското стопанство ,здравеопазването,образованието да бъдат унищожени и страната им да бъде превърната в колония - нека изберат такива *** като тази ,а за да са сигурни какво ще им се случи нека дойдат при нас за да видят с очите си плодовете на 30 годишната ,,демокрация'' и ,,цивилизационния ''избор !

36

Анонимен

преди 3 години

НЯМА НЕЩО, НА КОЕТО ДА НЕ Е ГОТОВА, СТИГА ДА ЗАХАПЕ КОКЪЛА!

35

Анонимен

преди 3 години

Светлана Тихановска изрази готовност да стане национален лидер във видеообръщение от Литва, защото тя позорно и страхливо избяга от Белорусия. И тя като Гуайдо готова, но преди всичко я вълнува цялостта на собствената й кожа, а не здравето и живота на младите-зелени балами по улиците на Минск.

34

Диана

преди 3 години

Днес Великобритания обяви, че поддържа опозиционното искане за проверка на изборните резултати...Според мен, след това, което направи полицията с демонстрантите в първите дни след изборите, когато бе убит демонстрант, а много хора бяха бити, г-н Лукашенко би постъпил достойно ако се съгласи изборите да се повторят...Други на негово място биха подали директно оставката си, но в този случай мисля, че ако това се случи, много хора ще го приемат повратно - като поддаване на натиска на улицата...

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33грешиш - тя вече е станала милионер с парите от ЕС, ама май украинския сценарий тук няма да мине

32

Късмет

преди 3 години

извадихме пак в България, че ЦРУ започна да ръчка в Беларус по Украинския модел. Така вниманието на Кремъл се отклони от България. Окото на Мордор изостави нашенските "протести" и президентския заговор.

31

Диана

преди 3 години

Според мен, най-лесната част от управлението на една страна е да спечелиш избори. Много по-трудно е тоав, което ги последва! Изборите имат този смисъл да покажат кой кандидат е поддържан от множеството, след кого биха тръгнали хората. Ако Тихановска се качи на престола с подобно улично насилие в случай, че Лукашенко справедливо е спечелил изборите - управлението ще бъде много трудно, а в някои случаи - невъзможно! Предполагам, не това е целта на опозицията!...

30

Познато

преди 3 години

Използва се схемата за Полша. Проведена е сериозна предварителна подготовка за вземане на властта и то определено по насилствен начин.

29

Анонимен

преди 3 години

Западните превратаджии правят като във Венецуела.Те избират нов лидер на държавата и правят гражданска война в нея.Западните превратаджии не признават избори.Хуайдо взе парите и избяга. Тази също ще стане мултимилионер и ще избяга.

28

Анонимен

преди 3 години

До КойчоДа. Лукашенко и спаси живота на тази,опитва се да спаси и живота на млн беларусци,които ще бъдат подложени на демократичен геноцид.

27

Анонимен

преди 3 години

Ужас не стига,че не е особено умна,на външно управление,но и психично не ми изглежда стабилна. Имам чувствотоуче БТВ и Нова въртят от сутринта за кратко кадри с митнига в подкрепа на Лукашенко и твърдят,че били 20 годишните *** на опозицията. ***,не ви ли е срам?!

26

Анонимен

преди 3 години

Тая белорушняшката Цвета Прос топу ткова ли е?

25

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко се е заинатил като *** на магистрала.

24

Кратко и ясно

преди 3 години

До 6Много си прав!

23

Акъл си...

преди 3 години

До 16Пич/ко (ако си жена обръщението да е наравно с мъжкото), не е нужен много разсъдък, за да се разбере, че двете неща не са свързани. Напомняш ми вица за милиционера и кибрита - а ти имаш ли кибритче?