64

Анонимен

преди 3 години

"Браво" на град Сталин..."вечна дружба" !!!

63

Borisov

преди 3 години

Всяко чудо за три дни. Идват избори всичко ще си дойде на мястото

62

Баи

преди 3 години

Тои маджо не бяга просто си живее в - швеицария и му се дава дьлжимото защо да бяга , маргините нещо се стреснаха по едно време *** се разбра , че цялата работа е прах в очите на хората , защитени свидетели исчезваха друг взе да не си спомня какво и как билоБожков не се е отчел с - даньк спокоиствие защото е извьн гравитиращите около - сик и ето какво му се случи

61

Козяк

преди 3 години

Поздрав на 71, 76, 79. Няма какво да се допълни ...

60

Иван

преди 3 години

Тзи Варналии май са същите дето си наложиха мнението за избора на Дядо Владика за да са в час с църковните имоти. Смях,смях,смях.Ну давай вперьод!!!!

59

Говорещото чекмедже

преди 3 години

Вьв русия сьм

58

Анонимен

преди 3 години

Против протеста са тези,които са на ясла при ГРОБ или техни платени провокатори...

57

Варненец

преди 3 години

Платени са тези протестиращи!Какво сме виновни всички ние, които само искаме да заведем децата на плаж през уикенда и трябва да висим 1 час в задръстванията заради тях?!?Да протестират без да пречат на другите!

56

Адолф

преди 3 години

Герб развързаха кесиите за пропаганда по всички фронтове .Признавам че са царе на манипулациите. Шапка му свалям на техния Гьобелс

55

50

преди 3 години

ЗА АПТЕКАРЯ НЕ СЪМ СИГУРЕН НО ЗА ПРЕЦАКВАНЕТО НА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА КОСТЯ КОПЕЙКИН СЪМ МНОГО СИГУРЕН!!!! ЕВАЛА ВАРНЕНЦИ!!!!!!!

54

читател

преди 3 години

От Варна - Сталин да отидат в Бяла и да затворят руския плаж и лагер!Ама нещо не могат,...защо ли

53

ист

преди 3 години

Припомних ви че Варна беше Сталин. Знам че повреда трудно се оправя, но младите не знаят историята на Варна.Сега ако искат протестиращите да се олеят до ушите, нека затворят с контейнери пътя за Златни пясъци. Така освен повредени протестиращи , ще повредят и курорта. Радев ще ви благодари.

52

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Варненци имат...грях,че вкараха...Аптекаря на предните избори в Парламента,също и че гласуваха за Касабов и още няколко патриотарски...креатури да влезнат там.Всички те вкупом днес...крепят власта на Гербаджийската хунта.Така че,варненските протести трябва да се увеличават и да станат...втория център след столицата,за да се помете Боко...Кюлчето от власт.Всеки ден там е срам и позор за българите.Като сме най...бедни,поне да не ни се смеят с такива...управници.

51

Анонимен

преди 3 години

В град Сталин протестира русофилската диаспора на Костя Копейкин за "възраждане" на "вечната дружба", но българите не желаят отново азиатско управление на България.

50

къса памет

преди 3 години

Варненци са забравили че комунистите бяха прекръстили Варна на град Сталин, и на входа на морската градина имаше шест метров паметник на сатрапа Сталин. За да се върне онова време ли протестирате.

49

истина

преди 3 години

Браво варненци. Така се гонят курортисти, които ви пречат на протестите. Сега е време да се спи до контейнери, а не в хотели до морето.

48

работник

преди 3 години

Мястото не е избрано случайно. Там се намираше "специалния магазин". Прозорците на този магазин бяха облепени с бяла хартия и от там "правоимащите" пазаруваха това което липсваше от магазините на "народни цени".Те още не са забравили времето когато бяха на ол инклусив и сега недоволстват от обслужването.Да, ама не! Те не са си платили резервацията и ние няма да обслужваме онези които не допринасят за благоденствието на държавата!

47

варненец

преди 3 години

е то пак си избахме същият кмет, това беще мажоритарно

46

Анонимен

преди 3 години

Ама защо ви е полиция? Хем ги псувате хем ги търсите да ви пазят от народната любов? Защо? Нали народа бил с вас? От кого ви е страх :)

45

Анонимен

преди 3 години

Те неслучайно се държат така провокативно с полицията , за да ги предизвикат - ако го набият протестиращия получава бонус най- вероятно. Сигурно си имат ценоразпис с награди