40

2040 РАЙ

преди 3 години

Визията на Китай за бъдещето е - тип къщата на биг брадър, всеки миг от ежедневието се снима и следи, но всеки човек си живее сам в своята килия.

39

Анонимен

преди 3 години

Ммдаааа ! Китай не напразно е номер едно в света.

38

Мда

преди 3 години

До ПешоАко ще се сменя името на населено място,най-редно е да се попитат хората които живеят там какво биха желали.Впрочем,често старите имена са съвсем неприемливи.

37

Факт

преди 3 години

Да сте чули за един голям инфраструктурен обект,построен на Запад в последните години?Няма и да чуете!И не заради липса на пари-все още имат,а заради липса на перспектива-просто никога няма да се изплатят или поне да бъдат полезни достатъчно.А Китай прави всичко което поиска и все по-разумно!Щото имаше и период на безсмислено строителство,наистина.Макар че,ако решат,могат да задвижат и тея обекти.

36

Пешо

преди 3 години

До НезнайкоИмето на този град е такова за да подчертае, че сме нация с много къса памет. Не познавам такъв световен аналог, да има град , който носи името на най-големият национален предател! Дори и руснаците махнаха имената Ленинград и Сталинград!

35

Анонимен

преди 3 години

Новият град ще побере ли всички китайци?

34

Анонимен

преди 3 години

Аман от глупостите на китайците. По-важно е какво става с новата зараза,която е плъзнала там? Никой нищо не прави като с короната и накаря ще плъзне и насам,ще ни тероризират пак заради тези китайци. Трябва основна дезинфекция и международен контрол над тази държава.

33

Незнайко

преди 3 години

И ние си имаме изкуствен град - Димитровград. Вече никой не знае защо продължава да се нарича така ?! Щях да забравя чалгата...

32

Анонимен

преди 3 години

И камерите за шпионаж ли ще са дървени?

31

Анонимен

преди 3 години

Дървото е къде-къде по - добър и устойчив материал ! Сградите във Венеция са с основи от ливански кедър. Столетия издържат на влага и земетресения.Новите сгради не са добри. Не случайно в Дубай ги събарят след 20 -30 години.

30

Анонимен

преди 3 години

Щом го строят значи ни подготвят,че ще пуснат нов ковид-20.

29

Китайският Вирус

преди 3 години

Сградите ще бъдат издигнати от дървени конструкцииМоже даже от слама да са като в приказката за трите прасенца!

28

Като във вица

преди 3 години

Момиче минава край ливада и вижда момче, което в тежък водолазен скафандър коси трева.- Защо се мъчиш бе?- Ние комсомолците винаги избираме трудните пътища към целта.- Стига си изтъпявал, ела с мен да си направим кефа.Той мислил дълго, въздъхнал и казал:- Добре, но само в хамак. Прави.

27

Брей

преди 3 години

До 15 Ще покажеш ХИВ положителен ,и после цялото ти семейство.Знаеш края.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСвирко, Като те намеря, ще има фурна.Знаеш ли какво е.Зоооооор.

25

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми прилича като град златен капан за наивници. Всеки, който много знае, ще го пращат в този хубав град.

24

Анонимен

преди 3 години

Забравили са да допишат: и камери на всяка крачка, и всички врати ще са със режим за достъп, като се протоклира кой къде движи, и зялата работа ще бъде управлявана от A.I. и като започнеш да се дършиш подозрително и не сппоред нормите, ще ти бъде отказван достъп. Ей така. Най-регламентирано.

23

Анонимен

преди 3 години

сега,като се замислих,градовете в които живеем вече не отговарят на изискванията при съвременния начин на живот (най вече София)Явно ще има промяна в начина на живот и в инфраструктората, и в кво ли още не

22

дядо от село

преди 3 години

В такъв град и аз бих живял с кеф,но едва ли ще доживея в България да видя такава нещо.Макар,че ако тук почнат да строят такива кооперации,би имало голямо търсене според мен.

21

до 10

преди 3 години

Дървениците не ядат дърво.Те могат да се катерят по дърво (по метал не могат),да се крият в дърво,но ядат само хората.Дървояда яде дърво.