65

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов Кофти ли ти е да виждаш как "***" те подминават като спрял в живота?юПо-голям *** от човек, който не може да стъпи на малкия пръст на "джендърите", няма.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Не всичко е произведено в Китай, и, да, точно "БЕГЕ" велосипеди са си.

63

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/60Сега правят основно *** . но едва ли някой ще се натиска и след 100 години да ги стигне.

62

Анонимен

преди 3 години

До 62 АнонименВсичко е произведено в Китай и тука само ги сглобяват , и бравооо Беге велосипеди !

61

Анонимен

преди 3 години

До 65 АнонименЗащото "демосратите" унищожиха производството и заводите .

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63И като сме били толкова велики при производството на електрокари защо не сме сега? Демокрацията ли ви спря да произвеждате и да продавате където искате?

59

Христо Христов

преди 3 години

До 52Аз писах: "според статията"....

58

Анонимен

преди 3 години

От първи в света по производство на кари, до седми в Европа по велосипеди. 30г непрекъснат възход.

57

Анонимен

преди 3 години

това означава че сме сто години след тях тогава те са били на чело по производство на велосипеди сега правят мотоциклети и автомобили.скоро ще ги стигнем!

56

Ляв+

преди 3 години

Можеше да сме в първата десятка като производители и на много други стоки, ако престъпните правителства на Прехода не бяха затрили всичко!

55

У

преди 3 години

Аз не слизах от колелото до малко над 30г и..тогава паднах през глава заради изкопана дупка за кабел. Предната вилка се сгъна и знаете-тогава спирачката заковава, заради променената геометрия. Шиха ме по болници, компреси, охлузено, после пак в кожно..и така загубих желание.Имаме 3бр-кросс, виетнамско и китаец. Едно откраднаха Нашите градове са опасни, има стърчащи винкели, разместени плочки, а и не е за тротоара. На пътя е 50/50 да те отнесат. На съсед блъснаха момичето на 18г. Още са в черно!

54

Анонимен

преди 3 години

До до 54Аха, почтиПроизводител значи дизайн, проектиране и асемблиране. Самите възли и агрегати са правят от подизпълнители. Може и в Китай, все тая, но производителя задава параметрите. Никоя фирма за каквато и да била техника не прави всичко сама! Няма и как

53

до 54

преди 3 години

Да, асемблатори са. Производител значи на направиш нещо от нулата. Е, това го правят в Китай, а не тук!

52

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаТо и тези с Шимано произвеждат или асемблират. Как мислиш? Производителите на автомобили като ползват агрегати на Денсо, Хитачи, Континетал и тн. , производители или асемблатори са ...Всъщност не ми отговаряй

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50"Понеже сме седми то за това ли няма български велосипеди по магазините. Гледам на всички пише China."Не знаеш какво гледаш. Рамките се сглобяват в Азия, но проектирането им, боядисване, окомплектоване и настройване се прави в България

50

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовГрешка във валутата е.Пише, че предната година България е произвела 775 хил велосипеда за 157 млн лева, а на следващата година производството е намаляло до 525 хил велосипеда за 132 млн евро, т.е. производството е паднало с 30% а пък според сумата , са продадени велосипеди за 40% повече пари. Вероятно става дума за 132 милиона лева.

49

анонимен

преди 3 години

Браво на нашите управляващи по времето на соца да сме произвеждали велослпеди или нещо друго нищо не правехме освен доматени консерви.Сега благодарение на ГЕРБ и ЕС правим велосипеди а на вярно и още нещо ще измислят да правиме и тези които са чужбина ще се върнат защото тук ще имат вече работа.

48

Анонимен

преди 3 години

Понеже сме седми то за това ли няма български велосипеди по магазините. Гледам на всички пише China.

47

Хахаха

преди 3 години

Между сглобяване на велосипеди с китайски части и производство на велосипеди има доста съществена разлика.

46

Христо Христов

преди 3 години

До 43Ми виж 525000+ наши колелета за 132 милиона еврос.И ес 1 милион колелета за 368 милиона лева.Други въпроси?