5

1

преди 3 години

По-добре е болниците да не са многоетажни. В нашия град УНИЩОЖИХА ДВА болнични комплекса с ниски сгради с парково пространство, най-добро за всякакви заразни, пък и други болести. Затриха и новопостроена и оборудвана с най-модерна техника белодробна болница. На 2 етажа. Допълнително други специализирани здравни заведения. Концентрацията на много болни на едно място е силно потискаща психиката. Невъзможността за движение - също.

4

Феминистът

преди 3 години

По-добре е да нямаме нищо общо с вас лекарите, не само за коронавируса, а и за други заболявания. Вашето поведение през тези месеци доказа само, че играете роля на модерни робовладелци. Нали няма нужда да Ви напомням за глобите от 5000 лева за сядане на пейка в парка. Ще си умра, ако ми е писано, в дома си, незапечатан в заварен ковчег, а моите близки поне за последен път ще ми видят лицето, преди да ме предадат за кремиране.

3

Анонимен

преди 3 години

Повечето се лекуват в къщи от страшната болест...

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защото моделът на западните страни със силна концентрация на техника в големи центрове"Нашият модел с много но бедни общински болници, някои от които нямат 2 асансьора също не е особено добър.

1

Анонимен

преди 3 години

Здравната ни система трябва да се преформира, като НЕ се взема модел от западните страни. Защото моделът на западните страни със силна концентрация на техника в големи центрове, съчетан с неравномерно териториално разпределение и с огромна ножица между заплащане на лекари и останалия медицински персонал е пагубен. Даже за тях. Там също има постоянно текучество.Медиците много добре да преосмислят взаимното си поведение, да се направи възможното за задържане и развитие на кадрите у нас.