54

баце

преди 3 години

Щом му вярвате на глупостите на ББ добре. Само едно от предложоенията на ББ изисква ВНС - начмаляване на броя на дупедатите. Другото се гласува от обикновенно народно събрание.

53

бай х

преди 3 години

До Pop GruioСДС - стани да седна

52

Уууу

преди 3 години

Дано да стане на тяхната и да има нова конституция. Но в нея да се забранят антибългарски партии действали против народа и извършили грабежи и раздаване на имущество и фалшива приватизация като СДС, както и БСП-работила 30г с/у българите, партии с етнически облик....,а ами то май няма една читава

51

СДС автентичната

преди 3 години

Тоя удари дъното и копае еще надолу. Отврат.

50

AZ

преди 3 години

До Прасчо----------------------------Костов и Софиянски въведоха борда и ни вкараха в ЕС и НАТО.При другаря ти виденов заплатите бяха по 3 долара,пенсиите по 1.

49

бай х

преди 3 години

тоя на снимката държи чатала с памука и крепи на бойко ...

48

Прасчо

преди 3 години

Тоя маи ни има за много *** нали именно чрез метеж доиде правителството на - костов което разграби и унищожи бьлгарияМаи е забравил че улични протести свалиха - виденов от власт и доиде - др - костов дето продаде комбината кремиковци за -1 долар колкото и смешно да звучи

47

Анонимен

преди 3 години

Сдс -- това са предатели на българските интереси.Това човече с гнусния си външен вид и изражение говори-- аз мога да направя още много за унижението и унищожението на България.

46

Анонимен

преди 3 години

сдс=бкп

45

баба мара

преди 3 години

какви са тези патерици да не би да е сигнал от началника от небето

44

Анонимен

преди 3 години

СДС?Че има ли такава партия?

43

ЕЛЕМЕНТАРНО Е:

преди 3 години

КОЙТО ПОДКРЕПИ ГЕРБ , ТОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРИ ПРОМЕНИТЕ!А , ТЕ ---СА НЕИЗБЕЖНИ И НАЛОЖИТЕЛНИ!ЯВНО СА ПРОДИКТУВАНИ И ОТ ЕС И САЩ, ЗАЩОТО "ТУРСКИЯ ПАТОК" НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ ... И ТОЙ ГЛЪТНА ВОДА...!

42

Анонимен

преди 3 години

СДС не умряха ли с Костов или още живее "синята идея"....:)Разбирам ги все пак, не могат да спечелят с избори, електората им е рехав, единствено им остава да се присламчят към ГЕРБ, ама дали е печелившо.....:))

41

Анонимен

преди 3 години

В герберско-седесарската конституция ще пише, че Евробългария е основана през 2007 година. Евробългария ще престане да бъде държава със социална пазарна икономика, по конституция, и ще стане криминална пазарна икономика.

40

Долу президентчето!!

преди 3 години

Престъпленията на така нареченото президентче радев минаха границите. опита му с престъпни групи да окупира държавата се провалиха с гръм и трясък. Нека смелия главен прокурор генерал Гешев го арестува и му даде най тежката присъда смърт! Това ще намали напрежението в този тежък момент и народа ще го подкрепи!!!

39

Анонимен

преди 3 години

-39,птицо лекокрила,какво ти пречи да мислиш като нормален човек.Ти папагал ли си ,или мислещ индивид?Всички които сте на герберската ясла,сте нахални и не до там грамотни.Кокала,тлъстия кокал,за него само ще си спомняте.Аз обикновеният българин,се гордея,че президент на България е Р.Радев,олицетворението на истинския родолюбец.Мразя и ненавиждам олигарсите.Радвам се,че скоро ще ги изпратим,дано да е без камъни този път.

38

Анонимен

преди 3 години

СДС за ГЕРБ е като БЗНС за БКП.

37

Анонимен

преди 3 години

Тоя човечец така ли няма грам достойнство? Няма ли приятели, роднини които да му подскажат колко е жалък и колко се унижава?

36

Народа е с ГЕРБ!!!

преди 3 години

Всеки ден Бойко гради нови красиви магистрали болници и детски градини, навсякъде нови зелени заводи в който народа работи, Бойко даде хляба на народа и хората са много доволни.Ще гласуваме за Герб!!!

35

Скептик

преди 3 години

СДС са членове и на бившите и на днешните служби. Може ли агент на днешните/бившите служби да бъде на изборна длъжност?