109

Анонимен

преди 3 години

123Вярваш ли си? Не знаеш ли, че моралният човек веднагичеси става неморален, когато докопа властта? Нещата, които предлагаш са хубави, но е немислимо да се приемат, дори абсурдно. Просто ще вкараме едни 400 лапачи - примерно като тези от Воля и псевдопатриотите, а също не малка част от ГЕРБ и БСП, и те умишлено ще стоят там, за да си оправят живота. Помниш колко известни сега политици, навремето влизаха с едни скъсани пуловерчета, като Дамбазки например. Виж му костюмчетата вече.

108

Повече не

преди 3 години

То е ясно че тук сте само *** от ГЕРБ но народа този няма да го търпи , оставката му предстои !

107

Васил

преди 3 години

Всички герберски *** - в ***! По колко получихте от чекмеджето тиквенско?

106

Анонимен

преди 3 години

До 121 анонимен - абе не се изказвай неподготвен бе , без ВНС няма как да се промени из основи конституцията. По добре 2 години да ги издържаме но да се направи съвременна конституция запазваща правата и доходите ни, да има СИГУРНОСТ най вече , да има сериозни и АДЕКВАТНИ наказания , да има обвързаност на заплатите на шевовете на БНБ и т.н. със МРЗ , да има ЛИЧНА пациентска карта за здравно осигуряване , да има МРЗ обвързана със средната за ЕС и не по малко от МСИ на член от семейството. И МН.ДР

105

Един от тулупите

преди 3 години

Твърдо ЗА ВНС. Твърдо НЕ да го подготвят сегашните управляващи от ГЕРБ ! Хора които унищожиха страната нямат обществено доверие за това ! Вън и #Оставка и затвор ! Няма спасение бе вожде , ти си омразен от всички вече. Вън човече !

104

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против Велико НС, защото това са 400 депутати, тоест ще хрантутим почти два пъти повече депутати. Че те може да стоят и две години - ще се оправдават, че не са приели всички промени и пак ще са на гърба на данъкоплатеца. Ами мислете малко с тези глави.

103

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на мутрата Фигурант Грипенов ДубайскиОставка на мутрето Костинбродско КречеталоОставка на мутресата г-жа Лъжа.

102

Оставка

преди 3 години

Оставка на Фигурантина захранен с дубайски мангизи от Али Баба.

101

L.

преди 3 години

То си трябва технологично време за нова Конституция:1. Мутрите - вън от политиката2. Мутрите - вън от държавата или В затвора.3. Нови политически проекти4. Чак тогава нова Конституция.Така че Бойко и нова Конституция са несъвместими понятия.

100

Оставка

преди 3 години

Оставка на Отровното ТриоОставка на отровната г-жа ТехноимпексоваОставка на отровния ФътмакОставка на отровната сестра Галева.

99

Стойо

преди 3 години

Червени бо клуци дори НЕ знаят че има Избори и народа ще гласува и избере 400 за ВНС вътре ще са слави, мая, копейкин, бабикян, ***, божков и още 394 и те ще решат съдбата

98

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на МутроФатмакаОставка на мутресата г-жа ЛъжаОставка на мутресата сестра Галева.Да живее Великото Народно Събрание.

97

тотално пр-сти

преди 3 години

Предната статия - Поискано от Борисов - свикване на ВНС и промени в Конституцията!?Този за Бог ли се мисли, съвсем се е самозабравил? Как се свиква ВНС, кой има правомощия да го свиква?Конституция не се пише от една партия, пък била тя и ГЕРБ.Тия вярно са много неграмотни и то във всяко едно отношение.

96

Анонимен

преди 3 години

Член първи на новата Конституция е ръководната роля на Партията.

95

Анонимен

преди 3 години

НЕ НЕ СЕ ЗАДАВА ВСЕКИ ОПИТ ЗА ТАКОВА НЕЩО УДЪРЖАВА ЖИВОТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БАНКЯНСКИЯ КОМУНИСТ НАЙ МАЛКО ГОДИНАСТИГА С ТИЯ НОМЕРА ДА ВЧЕРА ПРОТЕСТЪРИТЕ БЯХА ТИНЯ - ДНЕСКА ДА ПРАВИМ ДИАЛОГИЗВИКАЙТЕ ОНЯ ОЛ.ИГ.ОФ.РЕН ТОМА БИКОВ ДЕТО МУ ХВЪРЧАХА СЛ.ЮН.КИТЕ ДОКАТО ОБИЖДАШЕ ХОРАТА ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕДА ВИ СПРЕТНЕ ДИАЛОГА

94

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка!А дали ще има ВНС няма да решава мутрата!ОСТАВКА!

93

ined

преди 3 години

В предишното велико народно събрание нямаше нищо велико, сбирщина от комунисти, агенти и доносници на ДС, реститути и всякаква друга *** от случайни хора

92

Анонимен

преди 3 години

Сегашната конституция вреди само на населението

91

ЗА МАФИЯТА СИ ПРАВ

преди 3 години

До Пижо: "ТАЗИ МААФИЯ ще прави избори за ВНС и Конституция! Пълен АБСУРД!"ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГО ПРАВИ пРЕЗИДЕНТА,

90

Анонимен

преди 3 години

Ако това се случи и отписван тази държава. Овце събидете се какво се твори пред очите ви.