9

IT-спец

преди 3 години

тоя Симеоне играе анти футбол, никак не са атрактивни за гледане а има добри футболисти, хареса ми че Лайпциг зи изхвърлиха, Диего направи отбора антипатик....

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3ти какво искаш?Без пари футбол ще играеш само в махалата

7

Терсенето

преди 3 години

Само Санкт Паули. Отбора на квартала.

6

Тод

преди 3 години

Когато играеш грозен футбол и си срам за тази игра, може с луд късмет и слаб вратар като Адриан да елиминираш 10 пъти по-класен от теб отбор, но в следващия кръг ти го на*чукват двойно, защото мизе*рниците са си мизе*рниците!!! Вечните слабаци от Атлетико Мадрид за пореден път изя*доха големия!!! И в Испания и в ШЛ вече им става навик, което е показателно за нивото им!!!

5

Анонимен

преди 3 години

германците? - двама от 22-та започнали мача, и шестима испанци - двама, от които за редбул! тия "дюшекчиите" не ги гледам, бергамците също, добре че отпаднаха. полуфинала е обещаващо интересен!

4

ЛеФскар

преди 3 години

Немският ЛУНОХОДЕЦ

3

Умерен цесекар

преди 3 години

Браво страхотен мач.

2

Ттт

преди 3 години

Мразя ги и двата отбора, но все пак Браво на победителите. Те спазваха принципа "Койт играй пичели, койт ни играй, ни пичели", докато Атлетико с поредния противен мач на чакане и дебнене опонента да сгреши.

1

Анонимен

преди 3 години

Същият изкуствен отбор като Лудогорец дошъл от нищото и въпрос на време да отиде в нищото.Скапаха футбола хора с пари и комплекси !