8

Анонимен

преди 3 години

До Философ 7БГ-то е като Кувейт. Където и да копнеш излиза черно. Ама не петрол а гн..яс, измами, далавери, беззаконие, корупция и т.н......Там де що царува БКП-то, корупцията е колкото МОРЕТО!

7

as usual

преди 3 години

всичко е ОК

6

Философ

преди 3 години

БГ-то е като Кувейт. Където и да копнеш излиза черно. Ама не петрол а гн..яс, измами, далавери, беззаконие, корупция и т.н.

5

Ехо

преди 3 години

Кметът на Бургас е близък с Доган и Гайтански, затова нещата са в това положение.

4

Анонимен

преди 3 години

Резултат няма и да има. Също като със записите, снимките и видеата на НЦВ Краля-Слънце.

3

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаНормално. Винаги е бил "патерицата", независимо дали е бил в коалиция или опозиция. Така са навързани нещата, че ако някой се вдигне против него, го очаква много тежка биртка. Пипалата на ДПС са на много места и са надълбоко. Бойко не беше с него отначало, но какво се случи между 2011 и 2013 не знаем, обаче от тогава реално, са си дружки, като се разбират, да се нападат по телевизията. Той и Волен беше така. Турците та турците, а на събранията сядаха рамо до рамо в кръчмите и се смееха

2

Ха-ха

преди 3 години

Вари го,печи го-Доган си остава свещената крава на българската политика!Никой не смее да го пипне,каквито и безобразия да върши,колкото и да унижава националното достойнство на българите!

1

Българина

преди 3 години

Ясно е че прокуратурата има една функция, ибтя е божия функция, да раздава индулгенции, неаконното става законно, общото частно, отктаднатото изпрано!