24

Анонимен

преди 3 години

Мдаааа....и как си я платил тази машина...ей не взехте доброто от Запада ей....само простотиите...на Запад платил си с кредитна или дебитна карта...звъниш на банката и казваш аз не получих това за което платих...баааам парите се връщат до 24h като се вземат от акаунта на мошеника..Paypal същото, веднага ти връщат парите и продавача трябва да докаже че е доставил стоката...

23

хването го

преди 3 години

българина беше и си остава измамник !

22

бг

преди 3 години

държава няма - отдавна ! има територия с глупаво население ....

21

44

преди 3 години

До Чиновник, странно е, но в БГ и уж "нормални" компаниии искат 100% плащане за да доставят нещо. На последните им исах, че в БГ 100% платена сума си е предпоставка за измам в България и НЯМА да им платя подобно капаро. И ми се обидиха, че им нямам доверия :) Големи сладури. Да имаш доверие на някого, който не познаваш?!?!?!? Че то в БГ и на познати не можеш да имаш доверие :) А като добавиш нефункционираща държава, която не може да направи нищо в доказани случаи на измама.... изпаднала държава

20

ДО 19

преди 3 години

До АнонименТОЗИ Е българин ! нищо че има нещо арменско в името му . българите също са безкрайно некоректни ....

19

бг смешки

преди 3 години

Вземете парите -българска книга за продажби -автор "великият" българският търговец ( на нищо) Хари Аничкин ...и народа верва ....м да а са кажете че народа не е *** !

18

Анонимен

преди 3 години

когато правиш бизнес с арменец, грък и евреин трябва да имаш не едно, не две, а три наум.

17

44

преди 3 години

До бг, не ***, а ИЗМАМНИЦИ! Българчето няма да се начуи да прави бизнес. Българчето иска само да ***. По друг начин масовото българско пропаднало племе пари не може да направи! Срам и позор са едно 90% от хората на тази територия!!!!

16

дааа

преди 3 години

българина гледа само да те прецака и изработи ! няма оправия ....

15

Анонимен

преди 3 години

Значи взел 100%, пък връща на вноски? Къде са им парите? Ако е платил за недоставено оборудване и на него са му възстановени вече. Добре, че са инали фактура

14

бг

преди 3 години

*** бол у БГ ! ако не сте разбрали ....що да не ги лъжеш !

13

Тъпанар

преди 3 години

Бе забавяне на доставките заради Ковид-19. След 2010-та Мистър Плотер, в частност Хари Аничкин, стана пословичен с това, че завлича клиентите си с пари. На 100%. Ама явно има още такива, които като им кажеш, че нещо което струва 10 000, могат да го купят за 5 000 и си мислят, че са ударили кьоравото. Не е виновен тоя, който яде баницата.

12

ДА

преди 3 години

МИ ТО тва е мислнето у БГ ...дай да ти взема парите ....работата я забрави ! взима парите блъгарина и изчезва ....

11

бг

преди 3 години

ТОЗИ не беше ли написла неква книга - Вземете парите ! само чуеш заглавието ти е ясно за къв човек става въпрос ....

10

Анонимен

преди 3 години

Има го в господари на ефира !!! Трябва да си много заплеснат да не проверяваш хората и фирмите когато се отнася до пари !

9

Анонимен

преди 3 години

Измамниците винаги разчитат на балами.

8

бг смешки

преди 3 години

държава пълна с *** и наивници ! как да се оправим ми кажете ......хвърлят и пари през балкона ....прости хора !

7

У

преди 3 години

Измамници много, затова като така и така ще чакате, поръчвайте директно от производителя. Ако не знаете език, платете някой лев на знаещ, да направи комуникацията. А Скъпа машина е за над 100000лв, както всеки е виждал в строителните хипермаркети има хоби ръчни по 2-3х лв, че и нагоре.

6

Пак

преди 3 години

ли тоя Хари Аничкин!? Абе хора, като ще давате сума ти пари, абе прочетете малко в нета, бре! Тоя с това си изкарва хляба вече 25 години! Колко човека трябва да завлече?! Не бъдете овце!

5

Анонимен

преди 3 години

Хари Анички та този е професионален измамник. Още бая месеци тези машини няма да дойдат...