4

Св

преди 3 години

Понеже живея в жилище, което е с такива изложения, че е сравнително топло зимата и доста хладно лятото и нямам климатик. Имам един вентилатор и го сглобявам в началото на лятото като почнат горещините и го пускам понякога. Миналата година, а и тази - не съм го сглобявал. Аз по - хладни лета от миналогодишното и това, не помня. За средната температура може би са прави.

3

JJIvanov geolog

преди 3 години

По време на тестовете бяха открити умишлени увреждания през контролирани през сателити наземни станции вкл по нагло престъпни програми като тн Цифровизация на Ефира..Преди години обсебена с наркотици евро комисарка измами правителство на Борисов да похарчи стотици милиони за Цифровизация на ефира..

2

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

тестове от последните седмици подадоха НОВО ДРАСТИЧНО УВРЕЖДАНЕ НА КЛИМАТИЧНАТА ОХРАНА и отместване на охраняваните обеми..Появи се стрес у флората и фауната заради очаквани драстични проблеми в бъдещето.Управляващите трябва да спрат веднага увреждането на Земята вкл с дигитално холограмна видео сканираща техника .Да се демонтират всички вредни системи свързани с ДИГИТАЛИЗАЦИЯ/Цифровизация.STOP 5 G digitizing.Да се блокира 5 же дигитализациятаДА СЕ СПРЕ УВРЕЖДАНЕТО С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ Денем

1

Анонимен

преди 3 години

Ало драскача 2020г сме и ми кажи от 2019г ли се води статистика. Бх ммаму една статия не може да напишете