30

Jamesrek

преди 2 години

}

29

Долни заплатаджйи

преди 3 години

Полицията във Кюстендил са супер пнусни типове и редовно нарушават правата на който им попадне

28

Уууу

преди 3 години

Никога няма да разбера, защо когато ел-разпределението беше държавно, не им се позволяваше да вкарват кражбите в сметките на всички плащащи и трупаха загуби? А сега може, защото са частни фирми и трябвало да имат печалба, защото ако нямат ще останем без ток едва ли не! Ако случайно осъдят крадеца и плати, ВРЪЩАТ ли се взетите пари, във вид на намалени сметки? Сигурно съм *** и не разбирам, де..

27

Анонимен

преди 3 години

Нали държавата конфискува малко над 200000 биткоина по 12000$ настояща цена прави около 2,5 милиарда долара. Къде отидеха тия пари?

26

Анонимен

преди 3 години

Тия са аматьори щом са ги хванали, професионалистите крадът с години и дори и да ги хванат няма един осъден. Това е България.

25

До stiling

преди 3 години

Ами точно така, тъй като няма никакъв контрол. Нали за това се бориме, най-накрая прокуратурата да заработи и да си заслужи парите, които им плащаме.

24

Анонимен

преди 3 години

Нещо не се връзва Кюстендил население 40000 човека или около 12000 домакинства,при средна месечна консумация 400-500 киловата на месец,това прави около 5000000 киловата месечно потребление на града и това е ако не сме включили и промишлената консумация!При новите технически решения за отчитане на Ел-консумация просто няма как да се случи такова нещо! А между другото с това количество електроенергия тия би трябвало да са "изкопани" близо 300 биткойна!

23

Анонимен

преди 3 години

Спомням си 2009-та (да,преди 11 годинки) един руснак как си беше наредил сървърите (тогава се копаеше с радеон видео карти) на едни дървени стелажи и се оплакваше,че му бил скъп тока (биткойна беше няколко $ и имаше спекулации,че щял да стане $100...)

22

Чудо!

преди 3 години

- Изкрали ток колкото цял Кюстендил?! Те тия от толкова копане трябва да са пробили Земята!

21

stiling

преди 3 години

Това сме ние българите, всеки гледа да открадне нещо и да направи далавера, да е тарикат и хитрец.Я да открадне ток, я да шунтира водомера и да полива градината, я да открадне топлоенергия със уж свалените радиатори от съседите,я нафтичка от служебното возило.И това го смята за нещо съвсем нормално щото уж краде по-малко, по социалистически, за всеки по малко, ама на далевра да е.Обаче когато политиците крадат ВОЙ ДО НЕБЕСАТА ЩОТО КРАДЯЛИ МНОГО.МАЛКО МОЖЕ ВСИЧКИ,МНОГО НИКОЙ НЕ МОЖЕ! ЛОШ МАТЕРИАЛ

20

Анонимен

преди 3 години

с а п у н! Защо сте казали на компютъра,че е *** дума?Или той не разбира подтекста?!Като не знаете как не правете глупости!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

На всяка май на по един *** да раздаде Бойко,върцан на врата в бинт и където идат да си мият ръцете.Тия в Пловдив много мръсни бееее!Мийте се беее!!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с ония биткойнти дето Баце ги секвестира уж от контрабанда?

17

Наблюдател

преди 3 години

Сигурно са на лица близки до Мая Манолова...Комунистите знаят най-добре как да крадат.

16

Анонимен

преди 3 години

Щом при двойни загуби тия от ЧЕЗ не се усещат че ги крадат, направо ги закривайте цялото Енерго - Кюстендил. Никаква работа не вършат. Пак на нашите сметки ще го напишат тоя ток.

15

Алеко, но не калеко

преди 3 години

До Бай ***"Оставка На Народа!" - пич, разсмя ме от сърце! Жив и здрав да си!

14

Бай Ганьо

преди 3 години

Обикновено не пускам политически коментари в неполитически новини, но сега е тематично.Българинът краде, ама не иска да го крадат политиците? Първо бъдете морални хора, пък после имайте претенции към политиците. #ОставкаНаНарода ;)

13

sofeto

преди 3 години

Българите сме генетично родени крадци във всяка една политикономическа формация от съвременната ни историята!

12

Анонимен

преди 3 години

Държавните биткойн ферми ще правят пари през нощта.АЕЦ Белене е нужна на държавата.

11

Анонимен

преди 3 години

Бизнесмените инвестират във високи технологии. Закриха фабриките за обувки, разкриха биткойн ферми. Бизнесмените ще са същите от бокклучената мафия. Те са едни и същи по всички далавери и кражби.