16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 с бариератаДжиповете возят след барирерата. Таксата на бариерата се събира от общинска фирма. Няма как превозна услуга да конкурира паркинг, така че всичко, което сте написал, са бръщолевини.

15

Анонимен

преди 3 години

Защо ли никой не казва нищо за бариерата на пътя преди лифта където събират по 5 лева на кола. Руснаците държат там ВСИЧКО.Джиповете ги конкурират затова ги и забраняват.

14

Чебурашка

преди 3 години

Добра идея е да има постоянен пункт на спасителната служба. Но разни индивиди, чийто най-дълъг маршрут е от миризливата им панелка до магазина са против. Защото мразят правителството и герб и заработват като хеътъри.

13

Анонимен

преди 3 години

Преди се правеха,че не знаят за някой строеж а сега вече не се и крият

12

Анонимен

преди 3 години

Затова ли беше насипването с камъни там? А след като строят нещо,вместо багери и бетон,защо не го направят от дърво,тип финландска зглобга бе?Не ги е срам,развалиха и планините.Не им стигна морето

11

Don Zucca

преди 3 години

Половин милион?? Бъзикaтe ли се?? У Софето ГEРБ за толкова вече тоалетна не прави...!

10

Сатира

преди 3 години

Да вземат да обезопасят малко Езерния връх на Рилските езера. Кога ли някой изморен турист ще падне, и разплюска от 100 м. Височина

9

ГерберюгаПродажен

преди 3 години

Съсипаха България мутрагените

8

Анонимен

преди 3 години

Браво!!! Нова подпорна стена, този път на Рила. Както казах, няма да остане незастроено място в България. След което те ще отидат в Емиратите, а ние ще се радваме на бетона. Супер.

7

Lili

преди 3 години

Нееееееееееееее. Няма нужда от строителство на езерата. Европейските милиони да отидат за пътища, няма нужда да се унищожава природата!

6

Анонимен

преди 3 години

Официалната церемония с водосвет...А от утре на всеки лък и стрели се раздават и от други ден всички да ходят и да си хващат яденето! Набожни като бабички от женския пазар в София! До къде стигна България - о Боже, слез и си прибери вересиите! Такава е думата, но не е официална!

5

Бетон и багери ...

преди 3 години

... нещо като своеобразна "подпорна стена" за Седемте Рилски Езера .На по-късен етап ще обявят и легловата база на "Информационния пункт" и ще пуснат обяви в джобс.бг за сервитьорки и камериерки за нуждите на Хотел 5 звезди - "Информационен пункт" Рилски Езера.

4

Усвояваме ударно

преди 3 години

Ако не знаете еу програмите са 2013-2020, скоро пресъхват и всичко ще е за ковид. Трябва да се бърза.

3

бързо в затвора!

преди 3 години

Айде пак багерите на езерата. Ревизоро е за затвора.

2

СпретеГерберюги

преди 3 години

Бaси майкaта пак.

1

Опаа

преди 3 години

Ох малееее, пак крадeне ще пада.