54

БОЕЦ

преди 3 години

не ни трябва парламент а--народно събрание СВИКВАНО НА 3--4 ПЪТИ ИЛИ ПО ИЗВЪРЕДНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА 60 --70 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ С ЗАКОНОВА ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЕТО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ СЕГА ТЕ --ДЕПУТАТИТЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗАА---НИИИИЩО СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ УБИВАТ НАРОДНИТЕ ИСКАНИЯ---СТАБИЛЕН СОЦИАЛЕН ЖИВОТ

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"В следващия парламент ще влезе Трифонов."ПАЗИ БОЖЕ!!!

52

Алтернатива има

преди 3 години

Нито Слави, нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на стабилизацията на страната може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата, трябва да ги разделим. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.

51

Тикволандия

преди 3 години

До до всички ПРОТЕСТЪРИ: В протестиращите ли е проблема?Икономическата криза Бойко и дружинката му вече са я приготвили и ще си проличи наесен. Когато нещо се прави без а'къл, тогава и раздаването на пари не помага.Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката, най-бедната държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Добре че Албания няма скоро да влезе в съюза, иначе щяхме да останем и след нея.Само когато се оттървем от гербаджийската дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.

50

опетков

преди 3 години

До Анонимен46 Лъжеш! Аз чаках над 10г и не ми дойде редът. Жигулито струваше 6100 лв, което беше над 40 средни месечни заплати. Сега средната заплата е 1300лв, а сносна втора ръка кола е 10 000лв и не чакаш 10 години, а избираш от десетки марки. Нещата са несравними.

49

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

за 6 месеца ще съсипете всичко, колкото и да е "недоносче" та Жан Виданов ще ни се струва като лятна ваканция, като ви чета идеите "За България" това да не е ЧАЛГА концерт на Слави Трифонов, ....лягай и брой си сам...

48

Е то и

преди 3 години

ако Стамболов беше обявил диктатура щеше да е друго ама ...

47

Хайде слагайте минус

преди 3 години

в областта на наказателното право. Независима прокуратура - избираеми, пожизнени прокурори подчинени само на закона и следящи за спазването на законността от администрацията, наказателната прокуратура и лицата с имунитет.

46

Хайде слагайте минус

преди 3 години

Двукамарен парламент.Камара на представителите 120 депутата избрани с национална пропорционална листа. Сенат 120 сенатори избрани с мажоритарни избори. На всеки две години се подменят половината от сенаторите. Законите се гласуват от двете камари. Президентът на републиката се гласува от общото събрание на двете камари с 2/3 мнозинство. Въвеждане на личната инвеститура за премиера. Прокуратурата се разделя. Едната част минава към министъра на правосъдието и упражнява единната държавна политика

45

Анонимен

преди 3 години

Никъде в света Чалгаджия, Комарджия и Ченчаджия не управлява Държава.

44

Анонимен

преди 3 години

спонждбоб пак ще е отвън

43

Анонимен

преди 3 години

Целта на протеста е, кой да харчи 29 МИЛЯРДа ? отпуснати от ЕС за България.

42

Анонимен

преди 3 години

Да управляват Славчо Чалгата и Христо Иванов - този кошмар дано ни се размине !

41

генчо

преди 3 години

Следващото НС,120 избиратели,почти едноцветно от безпартийни членове и без познати,стари и крадливи партийни лидери омръзнали ни до смърт!Време е!

40

Анонимен

преди 3 години

Коалиция "Български чалгаро-хазартен съюз" от видни чалгари и олигарси в немилост, ще промени България само за 400 дни. Ще върне славната Национална лотария, по всички национални телевизии и радиостанции ще звучи хубава чалга. Народът ще търка и хвърля гюбеци нонстоп.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Да. Тогава чакаше по 5-6 години за нова кола, а сега събираш по 5-6 години за 15 годишна кола.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Да. Всеки само дава акъли, а живее на средно по 28 кв.м панел, и взима с 300 лева повече от "провинса", ама се има за някакъв аристократ, защото на 8 години, ходил на театър ...

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42И да ти я помним и да не ти я помним, все тая. А ако не познаеш, ще готов ли си да дадеш парична компенсация? Не, нали? Ми тогава...

36

ТоядетозвънинаМаджо

преди 3 години

Христо Иванов, Румен Радев и техните алкохолизирани безделници ще бъдат ИЗЧЕГЪРТАНИ от улици, кръстовища и от политиката.

35

Анонимен

преди 3 години

Славчо не слушам, ама може и да има добри идей. Обаче на лицето Христо Иванов - да бяга с 200 щото народната любов ще го застигне:))))))))))))))