11

Путин

преди 3 години

Сорос

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Какви 2 поколения? Поне 4 поколения сме...Даже 5.Не си споменал тези, които никога не са живели в комунизъм, но дъртите им разказали как тогава всички имали работа и нямало бедни хора.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Значи, руснаците "използват" газта за прокарване на "руско влияние", а краварите не го използват, така ли????Точно така, правилно си разбрал!Руснаците ползват газта, защото нямат нищо друго.САЩ имат всичко и могат да предложат всичко.

8

Програмист

преди 3 години

Не две поколения а два свята. Единият е света на работещите и плащащи данъци хора. Другият - на мрънкачите и неудачниците, които очакват всичко на готово и винят държавата и мафията че не им се дава.

7

Анонимен

преди 3 години

Двете поколения - едните са комунисти (викат им "Другарю"), а другите се борят за справедливост...

6

гггг

преди 3 години

връзката е рожденикът.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи, руснаците "използват" газта за прокарване на "руско влияние", а краварите не го използват, така ли???? Мили Боже, кога ще се пробуди вулкана в краваристана???

4

Луцифер

преди 3 години

Да. Демоните протестират срещу мен.

3

Анонимен

преди 3 години

Никакъв сблъсък на никакви поколения не е това. Това е всe още неописан от науката симптом на COVID-19.

2

Анонимен

преди 3 години

България в момента е център геополитически сблъсък. От една страна Южен поток и тръбата, която трябва да премине през нашата територия. От друга страна обсъждането за разполагане на американски войници на нашата територия. Разбира се, Русия това не я устройва и е активизирала слугите си, начело с фигуранта. Жалко за ония дето спят на асфалта.

1

Анонимен

преди 3 години

"У нас се наблюдава сблъсък на две поколения"Какви 2 поколения? Поне 4 поколения сме. 1 поколение дърти *** пенсионери с промити мозъци, 2 поколениое - дърти *** - мутри на прехода, 3 поколение - млади хора останали в България след промените, 4 поколение - децата на тези млади хора, които никога не са живели в комунизъм или годините на прехода, но виждат корупцията и диктатурата на поколение номер 2.