63

Анонимен

преди 3 години

Червената Тиква фигуранта е виновен

62

Анонимен

преди 3 години

Червен терор !За Радев Затвор !

61

Анонимен

преди 3 години

Те да видят какво значи бой в Париж, ще им се изправят косите.Ред сълзи ред сополи - това са нашите протестиращи.

60

Анонимен

преди 3 години

"Още в начабото полицията трябваше да ги пребие"Ми как да ги пребие" Нали онова, дето учело в Хага се нахвърли с голи ръце върху полицаите и си изяде боя, а всички се изправиха на нокти.Ми как можло.Дори Румен Рублата повдигна въпроса и че щели да сезират световните правозащитни организации.

59

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

58

ти нормален ли си

преди 3 години

До матриал. Верно ли ще говориш така, никой не е застрахован от това нещо. Мали се да не ти се случва. Това едно, второ, ако не знаеш, в производството на дете участват двама души, единият от които е сина на свекървата. И трето - по-жалко и гнусно изказване не бях чела, много си жалък.

57

Гост

преди 3 години

Не е морално и доста нагло да блокират града виждайки, че нямат мнозинство. Сега МВР да вдигне охраната и полицаите да си вършат основната работа. Ние ще се справим с блокадата

56

До номер 60 материал

преди 3 години

На Вас, вероятно изобщо не Ви е ясно, колко от "дефектните" според Вас деца са в това състояние точно заради държавата! Допускам, че са Ви изработили в някое зловонно дупе и така и си зоните. Поздрави!

55

Да си кажем истината

преди 3 години

Да се надяваме - враждуващите крила на групирофките в - бг да се уточнят по телефоните за кои какво се полага и всичко да си доиде по старомо - да няма недоволни от олигархията а ние обикновените хора да се радваме на добрите новини по телевизията - хората просперират купуват вили на малдивите , без да се уточнява кои хора де

54

матриал

преди 3 години

А от страна на майките на деца-инвалиди, това е направо безнравствено. Държавата им плаща пари затова, че са родили дефектни деца. А те, ползвайки парите, идват да събарят държавата. Вместо да ги е срам от продукта, който са произвели, ку чки те искат още и още. А бре маце! Вместа всеки ден да благодариш, че свекърва ти не те е убила, задето си и родила негодно внуче, ти и много знаеш.

53

кое от двете

преди 3 години

Ако смедваме логиката на протестаджиите, те денем са на работа, вечер идват на любимите си места, за да безчинстват. Стоят на протеста да сред нощ. И на другия ден пак са на работа. Тоя ритъм на живот може да го издържи само дрогиран човек или някой, който не си дава зор.

52

бедняците

преди 3 години

И като ми разправят как нямали пари, как не се издържало от бедност, нека първо хранилкаджиите да се погреднат самите себе си. Който е минал край тях из София, говори как по цял ден седят под чадърите си и цъкат по таблетите си. Бедняците, които, протестирайки, играоят на таблетите си. Не работят, защото по цял ден са там, на улицата. А ако ходят на раБота през деня, а нощем протестират, то те спят на работа.

51

Анонимен

преди 3 години

В момента тези протести могат да бъдат тълкувани като тероризъм и заплаха за националната сигурност! Не може да правиш изявления, че ще правят държава в държавата! Прокуратурата да ги погне!

50

Хм !?

преди 3 години

До Анонимен 51Ето защо протестите са задължителни и са добре дошли - защото ако няма еврофондове сме фалирали. ГЕРБ-ерастията до там докара държавата, че ако няма милостиня ще умрем от глад. А някога бяхме достойни граждани да модерна държава. Протести до победа!

49

Троловете на Орлов м

преди 3 години

За Христо Иванов в новините пише, че там, на Орлом мост, събирал автобиографии за да назначи бъдещите министри. И вие ще ми гласувате! Защо? Иванов вече назначава министри.

48

Да си кажем истината

преди 3 години

Мутрите в бг се борят за надмощие - предлагам ние обикновенните граждани да се снишим да исчакаме бурята да отмине - и на избори да решим кое крило на мутрите да подкрепим - лявото или дясното като до сега

47

Марш

преди 3 години

Протестиращите да отиват по полето има нужда от работна ръка а не да ми се търкалят цял ден по булеварда и да пият бира и да се правят на големите интелигенти!

46

До Знае се

преди 3 години

И кой да дойде на власт?

45

Анонимен

преди 3 години

Тези протестъри са проституиращи които ще докарат БСП, ЕС ще спрат еврофондовете и тогава сме фалирали, защото в момента парите от ЕС ни държат над водата!

44

МАДЖОритарно

преди 3 години

В процеса на протеста стана ясно, че той се ръководи от отровни личности и от мутри. Христо Иванов все още не е обяснил защо се държеше като в небрано рлозе, когато на Орлов мост чу името на Маджо. Ламбовски не ни е отговорил кой и защо е звънял на Маджо, и откъде Ламбовски знае за това.