59

Анонимен

преди 3 години

Радев се оказа един паталогичен чуждопоклонник.

58

Анонимен

преди 3 години

До Рехави протести 49Много грешиш при броенето на отрепките - на "най-грандиозния" им протест - рождения ден на Черепа бяха около 6 000.Оттогава насетне са по 3-400, а понякога и по-малко.

57

Анонимен

преди 3 години

За властта- доматитеЗа протестиращите- дръжки

56

До 57

преди 3 години

Вече не им плащат толкова много.Сега са на бира и домати.Тия даже не знаят с какво се пият доматите

55

относно N 2

преди 3 години

Знаем,че групичка от 20 души обикаля България и се мъчи да имитира ,,протестна вълна,,.

54

До 49

преди 3 години

А когато дойде Царят множеството беше от СУ,през Орлов мост чак до Хотел Плиска.

53

Кънчо

преди 3 години

До 60Кво ти е бе шматарок. Нямаш нет като хората в Беларус или кво... някой ти пречи да се изказваш свободно ли ?Пенчо, българина знае само да мрънка и се оплаква. Даже и протестите ви толкова струват - справка Бейрут, Беларус.Някви лекенца си шоркат биричка по цял ден и големи револщционери. Всеки ден се чудят каква простотия да им измислят "работодателите" да им уплътнят времето. Жалко, че полицията не действа като тази в Беларус...за нула време щяха да се прочистят пътищата

52

Анонимен

преди 3 години

Кънчо, до там го докараха българските "родолюбци", да можеш само *** да триеш с байрака. Ако България не ти е в сърцето байрака няма да те спаси!Пълно е с българи омотали българското знаме но без капка национална отговорност към това което е мило и драго. Варосани гробници за маскирани с трибагреник ама прозира.

51

Анонимен

преди 3 години

До 59Срамът е изцяло в твоята вратата! Нямало било пленено българско знаме та цъфтим като възпаление хемороиди. Скъпи на триците и евтини на брашното.Поредното написано доказателство за традиционно българско плиткоумие и байрак-пояс.Тесногръдието ви убива, това е!

50

Кънчо

преди 3 години

До 58 Символите били изпята песен..срам ако наистина мислиш така. Едно време Великите българи са умирали за тези символи. Няма пленено българско знаме. Това са символите на държавността и на България. Оня на Росенец ( гарда на НСО ) го погнаха за хвърляне на знамето на земята, а тия *** дето замерят герба са герой.. Тва е пълен абсурд като целия измислен протест.

49

Анонимен

преди 3 години

До КънчоСимволите са изпята песен от които нищо не зависи. Паметниците никнат като гъби за да ги акат гълибите. Истинското поругаване е да съсипеш българската природа за години напред или да оставиш гражданите си без адекватно здравеопазване като например да зарежеш онко болен да си "замине" затова че не се е осигурявал. Гавра е българските граждани да нямат минимално заплащане което се изисква по закон от ЕС.

48

Анонимен

преди 3 години

Как е другари. Тази вечер платиха ли ви. Взехте ли си петдесетолевките. Ще има ли за бира и кебапчета на обяд. Опикахте ли и днес околностите. Гордеем се с вас.

47

Анонимен

преди 3 години

През социализма фашистите бяха страхливи и не се бореха срещу социализма. Нямаше дисиденти, защото българските фашисти бяха много страхливи. Съветският съюз смени Живков и българските фашисти надигнаха страхливо глава.

46

Анонимен

преди 3 години

Коалицията Слави Чалгарев, Мая Божкова, Пинокио Маджов ще управлява след изборите.Това е Новата Схема, Новата Система, Новата Пирамида, Новата ЛотарияПартия "Български чалгаро-хазартен съюз".

45

Кънчо

преди 3 години

Как може да се позволява на някви маргинали да поругават публично символите на България, замервайки герба с яйца и домати. Това е обида към цялата нация и е крайно време някой да им потърси отговорност на тия платени палячовци.

44

Анонимен

преди 3 години

Комунизма от България не може лесно да си отиде.Къде в друга даржава има толкова много ненормални като българските русофили? Те са генетично увредени.Единствена България нямаше борба срещу руската диктатура тук.Набиваха им в главите 45 години колко им е хубаво при прзните магазини, при лагерите, при стрелбите по границите, и че от това по-хубаво няма. И докато другите се бореха нашите льольовци се навеждаха все по-яко на Москва.Надеждата ми е в младите, които не са с капаци на очите

43

Христо Иванов Маджо

преди 3 години

Браво на моите хора. Добре си вършат работата, за която им се плаща !

42

Анонимен

преди 3 години

До 53Може би ще те разочаровам но все пак трябва да го знаеш, КОМУНИЗМА не си е отишъл и съдейки по масовия български наивинитет скоро няма да си "тръгне"!

41

Анонимен

преди 3 години

Мамини златни ***.Писах вече, че това губене на време трябва да им се зачита за трудов стаж.Че Божков ще плаща до пенсия, а после?Радев няма ли да се бръкне малко и той да пусне от рублите, та да завардят още едно кръстовище?

40

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.