12

Анонимен

преди 3 години

Виктория Томова просто да хване и ги осъди, понеже е очевидно, че цялото размотаване е заради притеснения на организаторите, че е от България.

11

адвокат

преди 3 години

да заведе дело е Европейския съд по правата. 20 хил евро беше 1 вото място + стрес.

10

до 3

преди 3 години

Ид.иоти.те се размножавате с геометрична прогресия, и то много квалитетно.

9

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че никой не вярва на Барба Ганьосите.В България всичко е фалшиво. Не се правят тестове, а парите се крадат.От кого - всички знаем.

8

Анонимен

преди 3 години

Както на евровизия,така и тук ги е страхда не бъдат бити и се гаврят,а те това го могат.Поискали са с намек за прелести,но явно не им се е отворил парашута.Тя да си намери дрехи,да не и стърчибосето.

7

продължение кочо

преди 3 години

Ако нямаше ограничения и медиен балон, никой нямаше да си помисли, че върлува нова болест и смъртността щеше да си продължи по тренда от последните години. Да видим как ще се развие живота от тук нататък. Според мен никога няма да е както беше преди 1 година. Страхът е най-силното средство за контрол на масите хора

6

Кочо

преди 3 години

Тоя тест от самотоначало се знае, че е бошлав работа, както и самия вирус. Вирус който циркулира в природата от много време, бо изведнъж стана много опасен, самите Италианци го откриха в стари проби от вода от лятото на 2019. Но на хората се втълпяват единични случаи от медиите, създава се една изкуствена измъченост. Факта е, че никъде няма ясно изразена повишена обща смъртност, напротив, във всички страни въвели мерки, тази година е с най-ниска смъртност от последните 5, България също

5

С.

преди 3 години

Пълна гавра, това момиче ако беше с друг цвят на кожата, можеше да ги съди за расизъм. Иначе пускат туристи но ние българите сме им заразни.

4

Анонимен

преди 3 години

До ПапатаВсъщност се знае какво показват тестовете - зялата палитра коронавируси. Може да си просто леко хремав - хоп, положителен тест.Мисля, че короната е най-гигантската Понци схема и ще остане в историята. Хем глобална, хем удари по най-съкровения страх на хората, за физическото им съществуване.

3

опетков

преди 3 години

До Анонимен 1 Я ми пропомни кога сме били "народ за пример", че историята не помни такова нещо.

2

Анонимен

преди 3 години

Осем теста,осем различни показателя! Луди ще ни направят.

1

Папата

преди 3 години

Цялата конспирация световна, е в тестовете, те показват нещо но никой не знае какво, запитахте ли се кой ги продава, и аз се чудя