147

Анонимен

преди 3 години

Ами като всички са толкова доволни защо са по улиците?

146

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовДа, прав е бил Айнщайн - човешката глупост няма граници! За разлика от Вселената!И тук виждаме великолепно доказателство за това твърдение!

145

сминдух енд чесън

преди 3 години

След като е забелязала как ГЕРБ рекетират и шантажират хората желаещи да кандидатстват за държавна служба защо се е приобщила към шайката,това не я ли прави съучастник ?

144

Тошо

преди 3 години

Не е лесно да се управлява при тези условия...а г-жата успява да балансира и дава всичко от себе си....лесно е да се говори от страни....моля за уважение....защото който и да си ти говорещ срещу работата и, ако застанеш за един ден на нейното място и до вечерта ще си хвърлил и оставка и всички папки и ще бягаш където очите ти видят! А, да не забравя, на първа пролет се кандидатирай на изборите за който пост искаш, ама не , няма да го направиш, защото е лесно да се приказва, а другото е по-трудно

143

Знаеща

преди 3 години

Абе Сачева,ти дето не си раждала,и не знаеш какво е родилна болка.акъл не искам от теб.защото аз съм родила дете със заболявания и си го гледам,не съм го оставила на теб в държавата да ми го гледате това е правилната дума защото тя държавата на мен да дава да се грижа а не да го гледам през крив макарон. вече 30 години се грижа за него ,храна, вода,и всичко каквото е нужно за него го получава в семейството,а вашето виждане е до политика.

142

Анонимен

преди 3 години

И ние знаем коя сте, още повече от снимките, публикувани в медиите: една жена с обло като диня лице и вперени напред нагли, немигащи очи. Къде премиерът ви намира все такива миниЗТри - неуки, неопитни и нехаещи за хората, които БиБи отдавна превърна в овце. Отивайте си, за нищо не ставате! Вас от кабинета ББ-3 само полицията и жандармерията ви крепят, та дори 430-хилядната администрация вече се подмокри и чака със свити сърца накъде ще избият нещата.

141

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почтиания, госпожо Сачева ! Истински професионалист, един от най-дейните политици ! Пълна подкрепа и за господин Борисов и законно избраното правителство !

140

Анонимен

преди 3 години

"Пази боже сляпо да прогледа!"

139

Анонимен

преди 3 години

В цяла България само 1400 ли са записалите осми клас?

138

и ние знаеме

преди 3 години

че си безполезен рептил

137

Българин в Германия

преди 3 години

За информация детските надбавки в Германия в момента са 204?,но от 01 01 2021 стават 220?.Така, че тази канцеларистка да не говори много.Мандата и преключва много скоро.

136

A

преди 3 години

До Анонимен 168"Натикали са държавата" -койот тези бок**луци го интересува държавата или народа

135

Анонимен

преди 3 години

За госпожата със стъклените очи,политическата проституция е разрешена.Всичко което излиза от устата на *** от герб,ме отвращава.Натикали държавата с в ямата,първа по бедност и изчезваща като нация,тези крадци искат да останат още на власт,за да доизстръскат бръшняния чувал.

134

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Савчева аз като млад родител на две деца да Ви попитам в коя друга Европейска Държава детските надбавки са 35 лв.Наскоро Канцлерката Меркел обяви,че се отпускат по 100? допълнително за всяко дете в продължение на три месеца,като знаем,че там детските са 200?..В България вече по-вече от 10 год.са 35лв.

133

Факт

преди 3 години

Тази, ако знаеше коя е, нямаше да стане министър.

132

21995

преди 3 години

нито ме ИНТЕРЕСУВА,нито НЕЩО МЕ ЗАСЯГА,САМО СЕ ЗНАЕ ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА от ВАС и НИКОГА НЕ СЪМ си МИСЛИЛ,ЧЕ ЧАВДАР,ПИОНЕР,комсомол,ПАРТИЯ,сДс,бСп,дПс ,герП,и ВСЯКАКВА друга ОРГАНИЗИРАНА СВИНЩИНА без ЯСни ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ и НАЙ ВЕЧЕ МОРАЛ,са НОМЕНКЛАТУРА на ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ и ПРОСПЕРИТЕТ БЕЗ ТРУД,А САМО НА ХИТРОСТ,НАГЛОСТ и ПРОСТАЩИНА и СЪОТВЕТНО РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ,тоест НИКОГА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ,че ЩЕ ПОЛУЧИМ НЕЩО ДОБРО ОТ ТЕЗИ организации,МНОГО,МНОГО СМе ДАЛЕч ОТ ИСТИНАТА за СЪЖАЛЕНИЕ!!!!

131

Анонимен

преди 3 години

Те хората из Европа си стоят вкъщи и вземат по минимум 6-700е, но е защото това е минималната заплата, сметната въз основа на основните продукти (крем за лице също влиза). Ние от борсата вземаме 300 - имаме за по един хляб, кис. мляко и малко сирене и кашкавал! За каква социална политика ми говорят, като трудовата е съпоставима с робство?

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Нашата помощ е безлихвен кредит, какво да си говорим повече :) Ако някой се е възползвал от тази помощ, да пише впечатленията си, олекна ли му :))

129

До отвратен

преди 3 години

Тази лелка е образована и ерудирана и е осъзнала, че може да бъде полезна с експертизата си, като влезе в управлението.Това е професионализъм, а не показваното от онова измислено адвокатче Хаджигенов, което се грижи преди всичко за външния си вид и всяко изречение му започва с "пичове" или онзи см. ешни.к Бабикян, който печели от фабрикуване и тиражиране на лъжи. Може ли това да е нормален бизнес? За Мая Манолова няма смисъл да коментирам дори, а Христо И. и той се *** публично.

128

Анонимен

преди 3 години

Само цифри и трохи,колеги занимаващи се с бизнес в Европа получиха за работно място от1-5 човека 10 000?:от 5-10 човека 15 000?:10-15 човека 20 000?.А ние тук си затворихме магазините.