27

СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!!

преди 3 години

"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..

26

Бабикян

преди 3 години

Освен нечистоплътен физически, е нечистоплътен и морално! Отврат!54823

25

Шамаренко

преди 3 години

*** много бързо триете коментари бе свободната медия.

24

Ттт

преди 3 години

Слави - президент!!!

23

Народна

преди 3 години

Този миризливвец Бабикян няма ли да се скрие някъде

22

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям протеста. Тези хора са агресивни и нагли. Нищо хубаво не очаквам от тях. Напротив по-лошо ни се пише.В тези компромати срещу Бойко може да повярва само малко дете.Има си избори и ако не можете да направите програма и да убедите хората, да гласуват за вас значи нямате право да искате оставки.

21

Ганди64

преди 3 години

Този господин киркор ли беше гарабет ли дали се е гледал по телевизията,той няма отношение към себе си ,камо ли да бъде лидер.Дайте му една гега и 50 овце ще му пасне идеално тойсамоза това става

20

Анонимен

преди 3 години

Този Манол Глишев снощи много несполучливо се опита да провокира полицаите. То не беше репресирате ме, не бяха храчки, бутилки... Да му дадат едно Еми или Аскер за цялостно творчество, че се стара момчето, ама полицаите излязоха печени и не му се вързаха на цирка

19

Анонимен

преди 3 години

Манолеее, разнасят те по ютюб с простотиите ти от снощи, където плюеш по полицаите и казваш, че "ще си измислиш каквото си поискаш да пишеш за тях", а те те стоят спокойно без да те провокират. Много ти е плитък артистичния талант.

18

Зозо

преди 3 години

Поздравления за заглавието. След третото четене все така нищо не му се разбира. Но е похвално, че вече се наемат pомu журналисти

17

Анонимен

преди 3 години

Бабикян - Законите не са Закони защото Конституцията е над тях !Фигурата - Конституцията не е Конституция щом не е писана от мен !!!Това ли е лицето на протеста, !?

16

Анонимен

преди 3 години

Този, когото искат да свалят от власт, какво усеща от блокирането на кръстовищата? Нищо. Тормозят само обикновените граждани!

15

Христо

преди 3 години

Искат пари за да купуват яйца, домати и свински уши и да ги хвърлят по парламента. Мизерници....

14

До 4

преди 3 години

Кои хора?Какво е уколеби?

13

Анонимен

преди 3 години

Аман Бабикян външен министър , мъпета Ристо премиер , Менеков министър на красотата , Аджигенов министър на прехраната с яйца и домати .....ама все пак Маджо каквото каже....

12

Смешковци

преди 3 години

Одеве по новините съобщиха, че им били свършили парите за протеста. Да смее ли човек да плаче ли. Набирали средства по сметка , която я имало във страницата му на тия тbпyнгep. Божков само толкова ли отпусна? Мизepници продажни.

11

Недоразбрал

преди 3 години

Що триете коментарите ве ДРОГАРИ от днес.бг?!После ривети,че сме на 120 място по цензура и че виновен бил ГЕРБ и Борисов???!!Да не би Борисов да ви е в студиото или в редакцийката ви и да ми трие той начесто,начесто коментарите?!За него пускате всичко,да го наричат тиква, тиквун,гербераст?!Триете всичко избирателно,а пускате оплювките по адрес на ГЕРБ и правителството??!!

10

Ооо

преди 3 години

Ооо ама моля ви какви лица, там само хрътки и дирници. Да се и ядат ако искат, няма да впечатлят 4-5 милиона българи, толкова са безлични, ни си заслужава да си губим времето с тях.

9

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов да прави партия и младия премиер с харема да отиде при него да почва да управлява

8

Анонимен

преди 3 години

Американците и германците да направят на младия премиер партия , и да го викнат да управлява