55

Георги

преди 3 години

Абе какво са заревали за това машинно гласуваме 1% от европейците гласуват машинно. Ние сме много богати ли да наемаме или купуваме машини. Машините могат лесно да бъдат манипулирани, с хартията не е така.

54

Kiril

преди 3 години

Каквото и гласуване да има , то не може да промени нищо. На предпоследните избори за парламент колко хора задраскаха и номера на партията и преференцията . И това бяха избирателите на най-големите партии.

53

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и вид гласуване да използваме , манипулации на вота винаги ще има , докато всички не осъзнаят , че е хубаво да отделят малко време и да отидат да гласуват. Само много високата избирателна активност може да възпрепядства опитите за манипулация на вота.

52

Анонимен

преди 3 години

И кому е нужно това машинно безумие. Какво и пречи на старата система. Всеки от комисията получава копие от протокола. Също и наблюдателите присъстват на броенето.Какво пречи да се направи паралелен разчет?

51

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

давайте машишнно гласуване, аз ако бях на мястото на Баце щях да Фърля оставка и служебното да преговаря, да ги осигурява машините и да ги плаща, в бюджета за тази година няма такова

50

до 51

преди 3 години

Костовите откраднаха, при това реално 30-40 милиарда, а вие стоити пред/зад неговите хора, а BTW Костов е против протестите и за това генералчето Атанасов сто изотзедзе

49

Че кой ползва

преди 3 години

Банкомат? В 21 век сме, отдавна хората се разплащат с мобилен телефон или чрез карта. Само електронно гласуване и ако искат машинно, само за хора над 70.

48

ГербМафия

преди 3 години

Гербае пълен с ***, затрили хиляди хора.Откраднали милиарди за 10 г. Начело на хунтата е дърт ***. Шеф на СИК. Трафикант на каптагон, жени. Фабриката за цигари Крайморие. Пране на пари.

47

Анонимен

преди 3 години

Ако се гласува с машини Мишо Константинов няма да може да фалшифицира изборите в полза на ГЕРБ.Затова ОСТАВКАААААА!!!!!

46

Забелязъл съм

преди 3 години

Че винаги коня е подкован. Ако разрешът машинното гласуване могат да манипулират вече резултатите и затова е разрешено. Но! Ако се пазят зверски сървърите където оъиват гладовете и се наблюдават админите мисля че може да има и позитивен-реален...резултат. Но нямат сметка от това, защото отпадат листите с мъртвите гласоподаватели имигриралите и много други измислени....и релността ше е жестока...!

45

до 47

преди 3 години

искате си Гоце, кажете си ще ви олекне на чревния тракт

44

ПлевнелиевУбиец

преди 3 години

С какви очи Плевнелиев застава пред нацията и настоява за лустрация на комунистическите кадри в държавната администрация, след като самият той е бил комунист? И то какъв!

43

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

и щом непрекъснато споменавате за СИК, явно сте ВИС-аджии

42

до 45

преди 3 години

какво извадихте от нафталина Плювньо и ние не го одобряваме, ама чак такива работи да прави завой на държавата към Русия не е правил, даже напротив

41

ПлевнелиевУбиец

преди 3 години

И за да видим докъде стига човешкото падение, ето още едно петно в укритата партийна биография на Росен Плевнелиев:До Бюрото на ВК на БКП при ВМЕИ В.И. Ленин ТУК Докладна записка Относно: Предложенията за участие в конкурси за асистенти 2. Поради нездрав класов произход възразява срещу допускането в конкурси за асистенти на следните кандидати: - Красимира Любомирова Христова Правец англ. език - Нина Епрат Агопян Ганчева Правец микр. пр. и микрок. ...

40

Гербаджия

преди 3 години

Относно: Предложенията за участие в конкурси за асистенти и научни сътрудници л. 12 2. Поради нездрав класов произход възразява срещу допускането до конкурси за преподаватели асистенти и научни сътрудници, на следните кандидати: Костадин Георгиев Балджиев ПИИС, Цветанка Иванова Гунчева ЦФВС

39

Гербаджия

преди 3 години

Откритията обаче продължават. В протокол на партийната организация Плевнелиев е посочен като делегат на Районната партийна конференция в столичния район Христо Ботев.Тук коментарът е само един - Плевнелиев не само се ползва с доверието на институтското ръководство, но е включен в най-тесния номенклатурен кръг на младите комунисти. А по онова време само номенклатурен комунист можеше да е делегат на партийна конференция.Ала кулминацията на разкритията тепърва предстои. В партийния архив на ВМЕИ "Ленин (фонд 1734, опис 16, архивна единица 4) четем този потресаващ пасаж:

38

Хаджигенов

преди 3 години

аз съм адвокат и се гордея, че съм защитавал кражбата на Цветан Василев от КТБ

37

Гербаджия

преди 3 години

Излишно е да го казвам, но за младите е полезно да знаят това: преброител на бюлетини е най-отговорната задача за един партиен член, независимо дали партията му е тоталитарна или демократична.От следващ документ "изскача" нов факт за комунистическата кариера на президента-антикомунист. Росен Плевнелиев е в проектосписък за нов Вузовски комитет на БКП във ВМЕИ "Ленин". Сиреч, гласувано му е доверие, което не се полага на простосмъртните членове на компартията.

36

Гербаджия

преди 3 години

Плевнелиев не само е бил партиен член, каквито са били стотици хиляди българи. Той се е изживявал като кадровик на партийната организация, а в отделни случаи е ликвидирал човешки съдби. Ето какви документи видяха телевизионните зрители на 4 март 2014 година:През ноември 1987 г. партийната организация към ВМЕИ провежда отчетно-изборна конференция. В Предложение 5 - Преброители на Вузовската партийна конференция" съзираме пет имена, между които и това на Росен Асенов Плевнелиев.