66

Стършел

преди 3 години

... Да работите една седмица безплатно, така де не безплатно, трудно е за осъзваване, но на беларуски съботник не само не се плащаза работата, ами си плакаш ти!!! Преди три години бях в такъв ден - плащахо по около 18 лева доброволно - принудително за някаква кауза... Било чисто в Беларус, ами ходете и вие чистете около блоковете си 6 пъти в годината и събирайте от семейство минимум по 180 лева годишно и облогородявайте - и тук ще светне и ще се научите да пазите. Много знаете, ама готови ли сте

65

Стършел

преди 3 години

Какъв е този про-руски форум? И русофилистични коментари? Каква била Беларус преди да я завзему СССР и каква е днес? Ами да сравним - била е част от Полша. Къде е днес Полша и къде е Беларус? Бедни празни беларуски села с килнати дървени къщи и развитото земеделие на Полша - номер 1 производител на ябълки в света, да друго да не говорим. Свобода в Беларус - тия които ми пишете за това колко е хубав там живота, готови ли сте да ходите на съботници 6 пъти в годината и да работите една седмица...

64

Урко

преди 3 години

Да не се и връща вече.

63

56

преди 3 години

Някой от тези, които са ми сложили минуси, да даде пример къде в колониите на страна от Западна Европа, е изведен като писмен местния език? Къде и колко от местните са били включени в реалното управление на замята? Къде не е унищожена наличната материална култура? Да не говорим, че са били изтребени най-вече чрез болестите, които са пренесли?А Александър Невски даже е строил джамии. За да има мир.Вижте какви блата е била Беларус до СССР, и нищо повече.

62

Анонимен

преди 3 години

До 53Е ти какво искаш..да падне от прозореца ли !?

61

Анонимен

преди 3 години

Германците а сега и американците са в основата на омразата към славянските народи.Нгри и азиатци са готови дори да станат за да смажат славянството.

60

Анонимен

преди 3 години

Браво на Беларус !Белоруските искат да се освободят от руското иго, а у нас Радев провежда проруски метеж срещу държавното управление.

59

рашид

преди 3 години

Най демократично е да поздравиш победителя, а не да бягаш позорно след като допреди 7 месеца опозицията хич я нямаше, уж ги арестуваха, а после демократично позираха от Ница, Франция - държавата на контетата и износител на демокрация, де отвъд голямата вода, де тук или на Изток следвайки Наполеон, но уви костелив отмрех са славяните!Виж тези, които 500 ходини са ги оправяли са лесни и верни нали парлевута ')Браво на Лукашенко и нека да продължава да държи олигарсите вън!

58

Анонимен

преди 3 години

Сърбия няма да отиде в ЕС щото остава без Косово.А Западняците никога няма да го дадат на Сербия

57

До 57

преди 3 години

Ами точно защото костинбродската шашма не се получи, Герб не спечелиха с колкото им трябваше.

56

Анонимен

преди 3 години

Омразата към славянските народи е достигнала своят връх.

55

Анонимен

преди 3 години

Тихановска избягала в Литва, Лукашенко в Турция, направо Спонжбоб да повежда трийсетте морски таралежа и да взимат властта.

54

Анонимен

преди 3 години

Така както действа Лукашенко трябва да действат всички лидери на държави ако искат тези държави да ги има.

53

ДртПрч

преди 3 години

До Анонимен 40"Същите "избори" ще проведе и Тиквата, ако му позволим да се задържи на власт!Затова е целият зор да остане."Абе доколкото си спомням, последните избори ги проведе служебното правителство на Радев, а резултатите бяха идентични с тези на изборите преди и след това, проведени от правителствата на ББ. Явно приказките за изборни манипулации са доста пресилени, с изключение на Костинбродската шашма на Мая Манолова и Бареков.

52

Анонимен

преди 3 години

При създаването на СССР се оформят голямо количество обособени територии на етнически признак с цел да се използва и развие потенциала на цялото население. Почти абсолютно всички дотогава не са имали собствена писмена култура, интелигенция, много голяма част - и държавност. Това е голямата разлика със империите на западните страни, които буквално са унищожавали наличното.Срамно е, че новото поколение не се обучава в истината.

51

ДртПрч

преди 3 години

Че се крие жената - добре, разбрахме. Само не разбрах, някой търси ли я?

50

Off

преди 3 години

Гледайте Беларус и Лукашенко, сещайте се за пилота при нас - вземе ли властта веднъж, няма да я пусне - и двамата са подчинени на едно джудже в Москва.

49

Солт

преди 3 години

Агенти на ЦРУ набърже я извели от Беларус.

48

Анонимен

преди 3 години

Западът се е опитвал да подчини и да унижи славянството от столетия. Защо в България не се говори за Методий и неговите ученици? Защо не се пише никъде, че територията на цяла Източна Германия е осеяна с имена на - ов , и -иц, което показва славянски селища, на юг - на -ау ( като -ов, показва притежание). Защо не се пише, че в Австро-Унгария немско и унгарско говорящите са били равнопоставени, а славяните са долно племе? Защо католиците искат обединение на църквите? ....

47

Анонимен

преди 3 години

Беларус е изкуствена държава. Чуйте, че и тя даже говори на руски. До създаването на СССР не са имали литература, никаква културна идентичност, не броя носиите, те са регионални, не национални.За да падне Берлинската стена Западът е подписал, че НАТО няма да се разширява на изток. Непрекъснато прави обратното. Опитаха да завземат Русия и чрез пияндето Елцин. Ето руснаците се съвзеха и обърнаха играта. В ЕС славяните са второ качество. Защо е избухнала Първата св. война? ....